من تازه تونستم فیلم رو ببینم
خیلی جالب و زیبا بود
سرشار از حس زندگیه
من تازه تونستم فیلم رو ببینم
خیلی جالب و زیبا بود
سرشار از حس زندگیه
سلام خواهش میکنم.من تمام متنی که شما ترجمهکردین رو قبل از اینکه اینجا بذارید با چهارتا تخم مرحله به مرحله چک کردم و جلو رفتم وتقریبا تمام حالاتش هم برام رخ دادکه بعضی هاش ناراحت کننده بود بعضی هاش خوشحال کننده.این دوتا تخم هم که الان انجام دادم رنگ چشمشون رو تشخیص دادم
ولی توصیه نمیکنم کسی انجام بدهاما زیباترین حالتش همین تکان خوردن جوجه بود و...تو تابستون یه جوجه رو از روز اول تخم گذاری اینطوری چک میکردم وبشدت بهش وابسته شده بودم اما دوروز قبل از تولد روش نخوابیدن انقدر بعد از مردنش ناراحت بودم که خدا میدونه فکر نمیکردم قبل از تولد انقدر بهش وابسته شم
عکس های مراحل رشدشم دارم.
سلام به سلامتی.انشالله که جوجه هاشون دنیا بیاد وخستگیتون با هدیشون از بین بره
سلام مرسی .خوشحالم که خوشتون اومده
سلام
بسیار عالی بود احسنت به شما که با این ذوق و علاقه از پرندگان نگهداری و تکثیر میکنید .
امید به پیشرفت روز افزون شما در زمینه تکثیر و پرورش .
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سلام آقا رضا
ممنون که زحمت کشیدید لینک دادید.یه مدت نبودم.شرمنده دیر سر زدم
ماشالا چه هانش خوشگلی..چه زود دعام گرفت...آقا ایشالا اکلکتوس سرلاکی بزرگ کنید
کارتون واقعا حرف نداره.مشخصه که زحمت زیادی می کشید
اسم مناسبی هم گذاشتید برای مرکز پرورشتون فقط اگه یه لوگو هم براش طراحی کنید عالی میشه![]()
سلام خیلی ممنونم نسرین خانم.دشمنتون شرمنده!
اتفاقا اکلکتوس هم هستدعا کنید این سری هم هانس باشه
هم اکلکتوس هم کاسکو
البته اونوقت من پیر میشم تا بزرگ شن ها
راستش مرکز پرورش برای من نیست و اقای مهندس میر صانعی که تو همین جاهم تاپیک پرسش وپاسخ دارن صاحبش هستن ومن فقط کمکشون کردم.ممنون از پیشنهادتون حتما بهشون میگم.خیلی لطف کردین.
راستی اکلکتوس سرلاکیشون هم بی نظیره واقعا!!!انشالله وقت کنم از اون هم عکس میذارم
آها گمونم بدونم کی رو می گید.اگه اشتباه نکنم یه سایت هم دارن
عکس جوجه اکلکتوسشون رو هم گذاشته بودن نمی دونم تو همین تاپیک پرسش و پاسخ دیدم یا اون سایت
چه عالی....پیر که نمیشید اتفاقا اینجور کارا ادم رو جوون نگه میداره.وگرنه الان موهای من سفید بود .صبح از ترس چشمام رو باز نمی کنم
اول زیر چشمی چک می کنم ببینم میزان خسارت وارده چقدره!..تمام اتاق پر و ارزنه.جولیا باز عطر افشانی کرده رمی موهاش همه جا ریخته فصل بهارم هست واویلا
روبی لب پنجره یریز داد و بیداد می کنه.....
اگه پرنده هاتون تو اتاقتونن می دونید صبحا چه غوغایی می کنن با سروصدا
تضمین میدم به شما اتفاقی نمیوفته : )))))
قشنگ ترین کار دنیا بزرگ کردن نوزاد حیواناته حالا چه سگ چه خرگوش چه پرنده...خصوصا وقتی بزرگتر میشن و کارای جدید یاد می گیرن خیلی ذوق داره.انگار که بچه خود ادم داره جلو چشماش بزرگ میشه
دعا هم می کنم.چشم
من عکس میخوام![]()
ماشالله خیلی نازن و خیلی خوشگلا تبریک میگم آقای قلیخانی
ولی باید بهم کاملا یاد بدین 1 بار سابفه ی جوجه بزرگ کردن داشتم که اوناهم مردن
به موقعش باید بهم یاد بدین حتما
ولی خیلی نازنننننننننننننننننن![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)