خوب یکی بهش بوس میداد دیگه بیچاره مرد انقدر گفت بوس بده
خیلی بامزه اس این آقابارنی شما خدا براتون نگه داره
خوب یکی بهش بوس میداد دیگه بیچاره مرد انقدر گفت بوس بده
خیلی بامزه اس این آقابارنی شما خدا براتون نگه داره
سلام خیلی خوب بود
دیگه مردی شده پسرتون ها
وقتشه براش آستین بالا بزنید کم کم
سلام ممنون از شما دوست عزیز نظر لطفته ، آره یکم خیلی جنب و جوشش زیاده مخصوصا توی عیدی دیگه واسه خودش پادشاهی میکردمنم بعد عیدی حالش گرفتم بالاش رو قیچی کردم
![]()
سلام دوست عزیز
والا بعضی وقتی اینقدر میگه بوس بده که بیداره صداش میگیره بعضی وقتی هم قاطی میکنه همش بوس میکنهدیگه دلم بحالش میسوزه میارمش رو دستم میگم بوس بده ثابت میمونه بعدش من بوسش میکنم
مرسی از شما
سلام و ارادت
مرسی از شما
آره واقعا واسه خودش مردی شده ولی اوضاع اقتصادی خیلی داغونه وگرنه تصمیم داشتم واسش آستین بالا بزنم
حالا شما کیستون رو معرفی کنید چه معلوم شاید خدا قسمت کرد بچه ما هم سروسامان گرفت![]()
ای جانسلام و درود
هربار که خواستم از حرف زدن این فسقلیمون فیلم بگیرم تا میبینه کسی بهش توجه میکنه حرفی نمیزنه ساکت میشه وو اصولا تو حال خودش با خودش حرف میزنه
دیشب داستم توی نت کار میکردم که دیدم اومد نشست پیش من بعد چند دقیقه موند با خودش تعریف کردن :D منم فرصت غنیمت شمردم و یواشکی فیلم گرفتم
اینم اولین فیلم پسر ما که جونم و قربونت برم و بوس بده رو میگه ، البته جدیدا مبین (اسم خواهر زادم) رو هم میگه که توی این فیلم نگفته
ماشالا مردی شده واسه خودش
خدا حفظش کنه
خیلی بامزه پشت سر هم تکرار میکنه![]()
سلام.تبریک میگم.کلیپ خیلی جالبی بود.سعی کنید بیشتر کلمه یادش بدید.موفق باشید![]()
سلام و ارادت
مرسی از شما
واقعا پرنده باهوشی هست واقعا توانایی بسیار داره چون من به اصلا زیاد بهش نمیرسم و زیاد باهاش تمرین نمیکنم ولی این سه کلمه هم عالی یادگرفته ، حتی تو ایام عید که بچه خواهرم اینجا بود اسمش رو یاد گرفت و بعضی وقتی تکرار میکنه
واقعا آقا پسرم باهوشه ولی متاسفانه احتمال داره نتونم نگهش دارم![]()
به به به سلامتی
مبارک باشه سعید جان
اول کاری با چه الفاظی هم شروع کرده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.