سلام
واسه خرید شقایق , جز شقایق موکتی , چه نوع شقایقی که با دوام باشه پیشنهاد میکنید ؟
سلام
واسه خرید شقایق , جز شقایق موکتی , چه نوع شقایقی که با دوام باشه پیشنهاد میکنید ؟
سلام دوستان یه چیلر هایلا 250 خریدم که روش نوشته شده برای 600 تا 2200 لیتر بر دقیقه.پمپی که بایس بزارم براش چه قدرتی باید داشته باشه؟
سلام دوستان من یه دلقک ماهی مرون گلد دارم به همر لنگری و مرجان الگانسم حمله میکنه علتش چی میتونه باشه شرایت اب هیچ مشکلی نداره به نظر شما میتونه برای قلمرو طلبیش باشه
سلامیه اکواریوم دارم الان حدود ۸۰ لیتری اب شور توش دوتا دلقک ماهی هست. الان میخوام یه اکواریوم اب شیرین دیگه دارم اونو بکنم اب شور. بدون سوراخ کردن با پمپ اب رو بدم به سامپ. یه سوال هست. ما بقی آبی که نیاز دارم یعنی حدود ۱۵۰ لیتر میشه. از دریا بندر عباس آب اوردم. یه سوالی هست برام اول اینکه الان من میتونم از آب دریا استفاده کنم و چیزی نمیخواد
بعد من با شوری سنج شوری اب اکواریوم فعلی خودم رو میگیرم درجه عدد بین ۱.۰۱۹ تا ۱.۰۲۰ رو نشون میده اما آب دریا ۱.۰۲۳ و ۱.۰۲۴ رو نشون میده؟ کدومش درسته؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
شوری آب دریا درسته و شوری 1.019 کمه و شما شوری تانک رو کم کم طی یه هفته تا ده روز زیاد کنید
شما میتونید از همون آب دریا کم کم سر ریز کنید به جای آب بخار شده تا شرایط دوتا آب یکسان بشه ولی در این صورت حدود 50 لیتر دیگه آب دریا لازم دارید
آب دریا رو هم تست نیترات و فسفات بزنید آبهای نزدیک ساحل آلودگی زیادی دارن
send by Tapatalk
یعنی من الان میتونم همون آب دریایی که اوردم رو بریزم توی اون یکی اکواریوم همون ۲۰۰ لیتری؟بعد اب اون ۸۰ لیتری رو هم بریزم روش درسته؟
برای تست نیترات و سولفات چکار کنم؟ من اکواریومم رو اماده گرفتم نمیدونم چی به چیه کلا. فقط طرف بهم چندتا محلول دادو غذا و همین شوری سنج
یکی از این محلولها روش نوشته ماده فیلتری بیولوژیکی مایع محتوی باکتری های تصفیه کننده
اون یکی هم به ماده سفید رنگه روش فکر کنم ترکی نوشته و در اخرش نوشته ۱ به یه چیزی ۲۰![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)