سلام
جوجه فنچ هام دو روزه که از لونه بیرون اومدن و یکی دو ساعت بیرون میمونن بعد خودشون میرن تو لونه.امروز دیدم که فنچ مادم دوباره تخم کرده تو لونه حالا میخاستم بدونم که کثیفی این لونه مشکلی درست نمیکنه؟؟؟
سلام،اگر زیاد کثیف نیست مشکل خاصی پیش نمیاد نگران نباشید،اما یادته باشه پشت سر هم جوجه گرفتن به جفت خیلی فشار وارد میکنه
Sent from my ASUS using Tapatalk
آره میدونم چند روز پیش این مطلب رو تو پست 1393مطرح کردم ولی چون جوجه ها تو لونه بودن نمیشد کاری کرد حالا به نظرتون لونه رو بردارم چند روز بهشون استراحت بدم
اگر باره اولشون هست که جوجه دادن،بذارید باشه ودست نزنید،اما اگر چند بار پشت سر همه بعد از تخم اخربردارید لونه رو و دو هفته ای استراحت بده،کف دریا حتما بذاری واسشون اگرم بر نداشتی از نظر غذای خوب برس بهشونآره میدونم چند روز پیش این مطلب رو تو پست 1393مطرح کردم ولی چون جوجه ها تو لونه بودن نمیشد کاری کرد حالا به نظرتون لونه رو بردارم چند روز بهشون استراحت بدم
سلام
ب فرمایشات سرکار خانوم آرامش اضافه کنم ک اگه تو غذایی فنچهاتون غذاهای با طبع گرم مثل تخم کتان و جعفری هست ، بهتره ک خیلی کمتر در اختیار جفت قرار بدین . ( لا اقل تا بعد از دونخور شدن جوجه ها )
اگه براتون مقدوره ، برای جفت ظرف مخصوص آبتنی هم قرار بدین . تا هم حسابی خستگیشون در شه و هم تا حدودی ( خیلی کم ) جلوی مستی فنچها رو میگیره .
فک میکنم جوجه هاتون 20 روزشون بود . ایشالا تا ده دوازده روز دیگه مستقل میشن و میتونین لونه رو بردارین .
ممنون از توجه دوستانسلام
ب فرمایشات سرکار خانوم آرامش اضافه کنم ک اگه تو غذایی فنچهاتون غذاهای با طبع گرم مثل تخم کتان و جعفری هست ، بهتره ک خیلی کمتر در اختیار جفت قرار بدین . ( لا اقل تا بعد از دونخور شدن جوجه ها )
اگه براتون مقدوره ، برای جفت ظرف مخصوص آبتنی هم قرار بدین . تا هم حسابی خستگیشون در شه و هم تا حدودی ( خیلی کم ) جلوی مستی فنچها رو میگیره .
فک میکنم جوجه هاتون 20 روزشون بود . ایشالا تا ده دوازده روز دیگه مستقل میشن و میتونین لونه رو بردارین .
ماده بار اولشه ولی نر بار دوم که شش ماه گذشته از نطر تغذیه به نظر خودم که بهشته چون شما هرغذایی رو نام ببرین من بهشون دادم در مورد تخم کتان وغذاهای گرم هم که از قبل اطلاعات داشتم میدونم که نباید بهشون فعلا بدم که همین کارو از رو بدنیا اومدن جوجه ها کردم و در مورد آبتنی هم تو دو روز گذشته 5 بار آبتنی کردن
پس مشکلی نداره بذارید کار خودشه رو انجام بدن،بلافاصله بعد دونخور شدن این جوجه ها جداشون کنید تا درگیری پیش نیادممنون از توجه دوستان
ماده بار اولشه ولی نر بار دوم که شش ماه گذشته از نطر تغذیه به نظر خودم که بهشته چون شما هرغذایی رو نام ببرین من بهشون دادم در مورد تخم کتان وغذاهای گرم هم که از قبل اطلاعات داشتم میدونم که نباید بهشون فعلا بدم که همین کارو از رو بدنیا اومدن جوجه ها کردم و در مورد آبتنی هم تو دو روز گذشته 5 بار آبتنی کردن
موفق باشید
سلام
جابه جا کردن قفس فنچ چه تاثیر میتونه توی روند جوجه کشی داشته باشه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.