سلام آفا رضا
میشه در مورد ضمختی نوک بیشتر توضیح بدید
شاید توضیح اش با جمله مشکل باشه
اگه ممکنه برام عکس بذارید (پر رویی منو ببخشید داداش که درخواست زحمت بیشتر دارم براتون)
والا من تاحالا نديدم شبيه يه نر اواز بخونه ولي خب شما بلاخره تجربه بيشتري داريد...
انشالا فردا با يه ماده سفيد عوضش ميكنم
سلام آقا امید عزیز
آقا چرا عذرخواهی میکنید ؟ خب سواله دیگه . البته بهتر بود تو بخش فنچ پرسیده میشد . از استارتر تاپیک عذرمیخوام .
ببخشید یکم دیر جواب دادم ، داشتم عکس جمع میکردم .
ببین داداش ، نوک فنچهای ماده دارای شیب ی نواخته و این شیب ، تو طول نوک هیچ تغییری نداره . اما بر عکس ، تو فنچهای نر شیب صاف صاف نیس و دارای ی زمختیه ک خیلی راحت قابل مشاهده س .
شاید تو نگاه های اول براتون یکم سخت باشه تشخیصش . اما وقتی چندین بار ب نوکهای فنچهای مختلف بادقت نگاه کنید ، متوجه این زمختی در نوک فنچهای نر میشید .
ب عکسهای زیر توجه کنید : ( ببخشید یکم عکسا زیاده ، من سعی کردم بتونم دقیق راهنمایی کنم ب خاطر همین عکسا زیادن )
این عکسهای فنچهای ماده : ( ب نوکها دقت کنید )
![]()
اینم عکس فنچهای نر ( فک میکنم خیلی راحت بتونید تشخیص بدید )
ی عکس هم ک نر و ماده کنار همن :
بازم عذر میخوام ک عکسا زیادن . قصدم دقیق روشن شدن دوستان بود .
سلام مجدد
فنچ سفیدتون غذا میخوره مشکل دفع نداره؟ چون حالتش یه جوریه
سلام رضا جان خوبی؟ ممنون از شما و استارتر تاپیک عکساتون عالی بود با این حساب من اینجوری فهمیدم: (ببین درسته گلم؟) در فنچ های نر ضخامت منقار بالایی در ابتدا بیشتره و هر چقدر که به نوک نزدیک میشیم کمتر میشه درسته عزیز؟
سلامتاپیک معرفی فنچ تو بخش معرفی طوطی های اعضا چی کار میکنه!
اینم از ماده جدید
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.