ممنونم اصلا هواسم به نکات نبودشما اصلا توجه نمیکنید که قناری و طوطی توی منقار چقدر تفاوت دارن.قناری وقتی دهانش رو باز میکنه خیلی راحت میشه بهش غذا داد ولی طوطی اون هم یک روزه باید خودت منقارش رو باز کنی و غذارو بهش بدی.بهرحال بزرگ کردن جوجه یک روزه ی عروس هلندی کار بسیار دشواریه که تلفات بالایی هم داره و کسانی که تجربه ی بالایی هم دارن خیلی کم دست به این ریسک بزرگ کردن جوجه ی تازه متولد شده ی عروس هلندی میزنن.
ضمن اینکه جوجه ی دو روزه ی قناری دو روز از والدین غذا گرفته بوده ولی جوجه ای که از تخم بیرون اومده هنوز از والدین غذا نگرفته که راه غذا گرفتن رو بلد باشه.
من میخواستم تخم هایی که گاهی اوقات عروس هام از روش بلد میشن وبه اصطلاح قهر میکنن رو توی دستگاه بزارم
سلام.همین که رگ بسته باشه کافیه.بگذارید جفت روال طبیعی کار خودشون رو طی کنن.
این مطلب رو هم بخونید کمکتون میکنه کندلینگ تخم های عروس هلندی( ترجمه ) - صفحه 2
سلام دوستان.چقدر احتمال داره که عروس ماده توی شش ماهگی تخم بذاره؟اینکه میره داخل ظرف غذاش میخوابه یعنی داره جا گرم میکنه؟من این جوجه رو سرلاکی بزرگ کردم وبعد از دونخور شدن فقط ارزن وکتان بهش دادم واز هفت تخم و...استفاده نکردم اصلا.گاهی ویتامین و... ولی خیلی خیلی کم بازم احتمال داره بخواد تخم کنه؟الان تو پر ریزی هست و دو سه روز دیگه 6ماهش تموم میشه.بنظرتون براش جفت بگیرم؟
برادرش هم الان 5ماهشه تقریبا اونم مستی میکنه وتمام وقت آواز مخونه حتی پرریزی هم نکرده هنوز ولی میره جلوی این کلشو میبره بالا و پایین مثل مستی کردن عروس نر ،اونو چیکارش کنم؟
سلام.اگر تغذیه خوبی داشته باشه و آمادگی بالایی داشته باشن احتمالش بسیار زیاده.احتمال بسیار زیاد بعد تخم گذاری پرریزی شدیدی هم خواهد داشت.سلام دوستان.چقدر احتمال داره که عروس ماده توی شش ماهگی تخم بذاره؟اینکه میره داخل ظرف غذاش میخوابه یعنی داره جا گرم میکنه؟من این جوجه رو سرلاکی بزرگ کردم وبعد از دونخور شدن فقط ارزن وکتان بهش دادم واز هفت تخم و...استفاده نکردم اصلا.گاهی ویتامین و... ولی خیلی خیلی کم بازم احتمال داره بخواد تخم کنه؟الان تو پر ریزی هست و دو سه روز دیگه 6ماهش تموم میشه.بنظرتون براش جفت بگیرم؟
برادرش هم الان 5ماهشه تقریبا اونم مستی میکنه وتمام وقت آواز مخونه حتی پرریزی هم نکرده هنوز ولی میره جلوی این کلشو میبره بالا و پایین مثل مستی کردن عروس نر ،اونو چیکارش کنم؟
ارسال شده از GT-S5830i با استفاده از تپاتالک 2
سلام
خسته نباشید
خیلی حساسم
عروسم مریضه؟؟؟
امروز کلی بازی کردیم باهم رو دستم اومد کلی باهاش کار کردم الان خستس داره میخوابه یا اینکه زبونم لال مریض شده؟؟؟
میشه زود تر بگید آخه دارم میرم مهمونی اگه مریضه نرم
سلام.چه علایمی داره که بیمارباشه؟ضمن اینکه درصورت بیماری باید به دامپزشک مراجعه بشه.باخونه موندن شما چیزی حل نمیشه.
ارسال شده از GT-S5830i با استفاده از تپاتالک 2
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.