سلام.مبارکه قدم هر دو.مرغ عشق خیلی کنجکاوه مراقب باش به قفس فنچ ها راه پیدا نکنه.
فنچ مادتون هم اگر آماده باشه باتوجه به بهار خیلی زود به تکثیر میفته.ولی چون قبلا معلوم نیست چه تغذیه ای داشته حتماخوب تقویتش کن.
ارسال شده از GT-S5830i با استفاده از تپاتالک 2
بله
پودر همون گوش ماهی بسیار عالیه ولی باید جنسه بسیار ریزش باشه (تامینه بسیاری از عناصر ) مورده نیازه بدنه پرنده رو انجام میدن
حتی پوسته تخمی که از تغذیه همین پودر ایجاد میشه بسیار عالیه
شن و ماسه کنار دریا سنگ ریزه های بسیار ریزو تمیزی داره که هیچ مشکلی نداره
در مورده چینه دانه پرندگان و پر شدنه ان هم تمامه پرندگان به صورت غریزی سنگ ریزه ماسب برای خودشان رو پیدا می کنند و میخورند و هیچ وقت بیش از اندازه اون رو مصرف نمی کنند که به خودشون اسیب برسونند!!!؟
در مورده کف دریا این رو هم بگم که عالیه برای تامینه کلسیم بدنه پرنده اما بنظرم برای هضمه دونه های موجود در چینه دان کافی نیست
کف دریارو یک تکه رو اب بزنید ببینید چقدر نرم میشه؟ ازمایش کنید و فضای داخله سنگدان رو بخاطر بیارید!!!
سنگدان نیازه به سنگی قویتر داره که وقتی خوده ماهیچه های قویش در حاله تحرکند به وسیله اون سنگ ریزه های داخلش بتونه دانه های خیس شده و نرمه داخله چینه دان رو برای ورود به مرحله روده ها اماده کنه
من بعضی موقع ها میشه فنچ هام میمیرند کنجکاو شدم و چینه دان های داخله بدنشون رو نگاه کردم وقتی با تیغ برششون دادم فنچ هایی که انتقال داده شده بودند به قفسی که داخلش فقط در دراز مدت ارزن و کتان و کف دریا بود من فقط شنهای ریزی دیدم که هیچ وقت نفهمیدم پرنده ام اینو از کجا خورده بود
اما اونی که تغذیه دونخوریش پودره صدف هم بود داخله چینه دان دونه های همون خرده صدف ها بود ولی اثری از کف دریا اون تو نبود چون اصلا سختیه لازم رو برای بودنه اونجارو نداره
دوست عزیز شن و ماسه ی کنار دریا جشرات بسیار ریزی داخلشون هست که با چشم غیر مسلح دیده نمیشه که خیلی راحت میتونه پرنده رو از پا در بیاره.سنگ ریزه برای ماکیان هست نه پرندگان تزئینی.ماکیان برای هضم راحت تر غذا توی سنگدونشون باید سنگ ریزه یا همون شن و ماسه باشه.برای اطلاع بیشتر به عکس اناتومی بدن مرغ و فنچ مراجعه کن.
پرنده های تزینی از گل شفا بخش یا گل شور استفاده میکنن.این شن و ماسه ای هم که توی مغازه ها هست با شن و ماسه ی کنار دریا فرق داره و مخصوص طوطی سانان وارد میشه. نه اینکه کسی بره از کنار دریا شن و ماسه جمع کنه بیاره بده پرنده هاش بخورن.
سلام بچه ها
میخوام واسه فنچا لونه بذارم
عکس قفسو گذاشتم
راهنمایی میکنید کجا بزارم بهتره و راحت ترن؟
راجب چیدمان این قفس نظر بدید و بگید چطوره یا چطوریش بکنم بهتره
مخصوصا واسه جای لونه
یا اگه نظری راجب چیدمان وسایلشون دارید بگید
ممنون:eek:
ارسال شده از GT-N7100 با استفاده از تپاتالک 2
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)