سلام همانطور که من عرض کردم وسایر دوستان هم فرمودند شما فقط فرمودید که تکه های ریز غذا خورده شوند و من هم کوریدوراس پیشنهاد دادم .اگر میفرمودید شیشه ها باید تمیز شوند آن وقت عرض میکردم از کت فیش استفاده نمایید ولی مواظب باشید که اگر به دیسکسهای شما چسبیدند سریع عوض نمایید
ویرایش توسط B@B@K : 15th February 2014 در ساعت 09:52 PM
سلام میشه یکی به من بگه اون چیز میزایی که تویه سامپ میریزین هر کدام چه کاربردی داره کاراییش چیه؟
و بهتره چه چیزهایی توش باشه {سامپ تصویه دیسکس}
وسایلای توشو از کجا تهیه کنم؟
سلام:
دوست عزیز من بطور خلاصه میگم و شما می تونید با خواندن تاپیکهایی که در همین سایت در خصوص سامپ هست اطلاعات بیشتری بدست آورید.
استفاده از پشم ششه و اسفنج و ابر و .... برای تصفیه مکانیکی آب استفاده میشه بعبارتی ساده باعث میشه ذرات ریز که تو تانک بوده داخل این اسفنج و .... وارد شده و توسط آن گرفته شود.
استفاده از بیوبال جهت افزایش اکسیژن موجود در تانک برای باکتری های مفید کاربرد داره
استفاده از نخودی،سرامیک،سابستریت،بیو میک،میکرومیک و .... محصولاتی هستند که جهت نگهداری و کشت و تجمیع باکتری های مفید که وظیفه تصفیه بیولوژیکی (حذف آمونیاک و نیتریت داخل تانک) را بعهده دارند،مورد استفاده قرار می گیرد.
مواردی دیگر هم در سامپ استفاده می شود که اصلیترین موارد رو خدمتتون عرض کردم
من عمدتآازاسفنج استفاده میکنم که هم برای تصفیه مکانیکی آب و هم پاکسازی بیولوژیکی آب جوابگو هست.
[QUOTE=arash_ta23;178202]سلام:
دوست عزیز من بطور خلاصه میگم و شما می تونید با خواندن تاپیکهایی که در همین سایت در خصوص سامپ هست اطلاعات بیشتری بدست آورید.
تشکر فقط یه موردی این چیزایی که نام بردید بعد از چه مدت احتیاج به تعویض کامل داره یا عایا عمریه؟
سال نو همه مبارک![]()
به نظر من تعویض سرامیک ها اشتباهه اگه سوراخ هاش هم گرفته بشه با شستشو و پهن کردن جلوی افتاب دوباره تمیز میشه نظر دوستان چیه؟
سلام :
نظر شما هم درسته بعضی مدیاها چون کیفیت خوبی ندارند زود شکسته شده و خرد میشوند(گرفتگی لوله ها و آسیب به موتور اصلی خصوصا اگر در توریهای مخصوص قرار نگرفته باشه) ولی بعضی از برندها محصولات با کیفیتی دارند من خودم هم اعتقادی به تعویض سرامیک ندارم ولی چون بحث تجاری اون پیش میاد در طرز مصرف آنها قید میشه که مثلا بعد از زمان معینی تعویض شوند
سلام
آقایرضای امروز رفتم برای داخل صافی تانکم پد از تشک دوزی بخرم فقط پشم شیشه داشت حالانمیدمنم این همون پشت شیشست که شما اشاره کردید یا نه عکسشو گذاشتم به نظرتون ازشاستفاده کنم پودر شیشه داخلش باعث صدمه به ماهیا نمیشه
صافی تانک من از این ساده هاست که مخزنش بیرون از تانکه
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)