لونه در واقع محلی برای فرار از دست شما در اثر ترسشون شده برای این ها.بردارید چون سودی نداره براشون.ممنون ازپاسخگویی شما من ندیدم اینا بالا بیارن یا یا جفت گیریشون ببینم اینا هم منو میبینن میرن تو کوزه موقع خورن غذا میان بیرون
و اینکه از عکس ها میتونید تشخیص بدین چند سال دارن طوطی ها من؟ تو یه کتاب خوندم طوطی باید 3سال عمر داشته باشه که که بتوانند جفت گیری کنن ممنون از پاسخگویی شما عزیزان
عکس باید از نزدیک باشه تا چشمشون بدون فلش توی عکس افتاده باشه.ولی در حالت کلی بله صحبت شما درسته و باید بالای سه سال داشته باشن تا توانایی تولید مثل داشته باشن.
سلام.من یک ملنگوی هشت ماهه دارم که میخواستم ببینم از کجا بفهمم نر هست یا ماده؟
ویرایش توسط اسکندری : 18th March 2014 در ساعت 10:48 PM
با سلام 8 ماه تشخیصش یکم سخته ...اگر نر باشه زیر گردنش طوق در میادش..لطفا هم فارسی تایپ کنید موفق باشید
سلام دوستان. من ي طوطي ملنكو خريدم صاحب قبليش ناشي بوده تمام بالاشو از ته قيچی کرده شده مت گونجشکتو مغازه ک خواستم بخرم بهش گفتم تیزبالاشو کند ک در بیاد اما الا خیلی داره خون میاد.خوب میشه؟چکار باید بکنم ؟عکسشو میدارم لطفا اگه میشه بگین چتد سالشه
سلام.رامه یا وحشیه؟طوق انداخته؟عکس هم ضمیمه کنید تا بشه نظر داد.
وحشي هم هست همش از ادم فرار ميكنه.چ ميوه ها و سبزيجات و در كل چه چيزايي بهش بدم خوبه؟
سلام.هیچ وقت از این طوطی ملنگو توقع نداشته باشیدکه مثل یک جوجه رام و دستی بشه و بتونید باهاش ارتباط برقرار کنید.فکر میکنم یک ماده ی بالغ گرفتید.
بهتره یک ظرف تخمه و یک ظرف آب در اختیارش بگذارید و یک هفته ای کاری به کارش نداشته باشید تا به جای جدید عادت کنه و ترسش بریزه.فعلا میتونید سیب و تخمه بهش بدید تا از این وضعیت در بیاد.
فعلا شرایطی نداره که بشه غذاییش رو تغییر داد چون تازه وارد هست.
معلومه که خیلی اذیت شده.
نمیدونم مریضه یا نه؟
ولی سنش فکر کنم باید بالای 3 سال باشه اگه اشتباه نکنم.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.