سلام دوستان.جفت من الان 2 تا تخم دارن و روی تخم ها هم می خابن ولی از روز اولی که تخم گذاشتن هرروز چند بار جفت گیری می کنن اونم طولانی .ایرادی نداره؟
راه تشخیص عروس بالغ چیست؟
الان من یه نر دارم که میدونم سنش چقدره اما مادش نمی دونم سنش چقدره راه های تشخیص چیست؟
سلام.غذا های تجریک کننده از جلوش بردارید تا زمانی که تخم تو لونشونه دوباره نمیرن توش تخم کنن فک نمیکنم مشکلی باشه ولی غذا هایی که تحریک میکنن بردارید موفق باشید
سلام دوستان عروسم رفته تو لک
حالا توى اىن مدت غذا کم مىخوره و نقدار ادرارش بىشتر شده. اين عادى هستش? مىشه علايم تو لک رفتن رو کامل بگين. ؟
سلام.باید دو شنبه تخم گذاری کرده باشن.اگر دیر شده رفتار ماده رو زیر نظر بگیرید.مدفوع کرده توی این چند روز؟مدفوعش حجیم هست مثل روز های قبل تخم گذاری که شل و بدبو هست؟
سلام.این خیلی خوبه که تا تخم گذاری تمام نشده جفت گیری میکنن ودرصد بارور شدنتخم ها بالاتر میره.اما به محض پایان تخم گذاری فقط ارزن و کتان بدید و مطابق فرمایش دوست عزیزمون تمام غذاهای گرم رو قطع کنید.
سلام.آقای معدن زاده نکاتی رو فرمودن.اضافه کنم عروس بالغ نوک زمخت و معمولا سیاه یا صورتی مایل به سفید داره که روی نوک حالت پوسته پوسته شدن داره مثل ترک خوردن،پاها ضخیم و فلس دار هستن،ناخن ها بلندتر و تیره تر هستن و مژه هایی اطراف پوست چشم دیده میشه.طول بدن پرنده ی بالغ هم معمولا کشیده تر هست.
سلام.عروسی که توی لک بره کم غذا،کم تحرک،بیشتر پف کرده،در حال چرت زدن هست و معمولا نسبت به جفت یا پرنده ی همنوع کم توجه تر میشه.غذاهای گرم همه باید حذف بشن و به اندازه ی یک پنجم ارزن،تخم کاهو به تغذیه ی ارزن و کتان پرنده اضافه بشه.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.