سلام
خیلی وقتها شده مستی زیاد باعث جفتگیری میشه و از اونجایی که ماده و نر همدیگرو خودشون قبول نکردن و جفت اجباری بودن ممکنه تخم کنن و بیخیال تخمها بشن و بهشون توجه نکنن اما واسه همه ی عروسها یا هر پرنده ای دیگه ای رفتارها فرق میکنه بسته به اون جفت داره
دوست عزیز
با توجه به پاسخهای که دوستان دادن باید بگم که تو تکثیر آخرین مرحله لونه گذاری هستش شما باید جفت رو آماده میکردید و خوب تقویت میکردین وقتی جفتگیری رو میدیدید لونه رو میذاشتین اما الان پستهای که من از شما خوندم مثل اینکه پرنده ماده شما داره میره تو لک البته با توضیحات شما راجب پرریزیش تو این موقع اصلااااااا مجاز نیستید پرنده رو جفت بندازید چرا که بدن ماده به کلسیم واسه ساخت پرها نیاز داره اگر تو این موقع جفت بندازی و منجرب به تشکیل تخم بشه نه تنها به مشکل بر میخورید بلکه خدایی ناکرده امکان از دست دادن پرنده هم بالا میره همیشه قبل از انجام کار یکم تحقیق کنید دوست من تا بهترین نتیجه رو بگیری
بعد باید از کجا فهمید که از روی اجبار بوده یا همدیگرو پسندیدن؟؟؟؟/
ممنون
دوست عزیزم جناب اسکندری فرمودن حدود دوسال سن داره فک نکنم تو لک باشه آخه پرهاش مرتبه
دوست عزیز
با توجه به پاسخهای که دوستان دادن باید بگم که تو تکثیر آخرین مرحله لونه گذاری هستش شما باید جفت رو آماده میکردید و خوب تقویت میکردین وقتی جفتگیری رو میدیدید لونه رو میذاشتین اما الان پستهای که من از شما خوندم مثل اینکه پرنده ماده شما داره میره تو لک البته با توضیحات شما راجب پرریزیش تو این موقع اصلااااااا مجاز نیستید پرنده رو جفت بندازید چرا که بدن ماده به کلسیم واسه ساخت پرها نیاز داره اگر تو این موقع جفت بندازی و منجرب به تشکیل تخم بشه نه تنها به مشکل بر میخورید بلکه خدایی ناکرده امکان از دست دادن پرنده هم بالا میره همیشه قبل از انجام کار یکم تحقیق کنید دوست من تا بهترین نتیجه رو بگیری
وقتی شما از دور آشنایی واسه جفت انداختن پرنده استفاده کنید تا حد زیادی جفتها همدیگرو قبول میکنن،از نشانه های جفتهای پسندشده توسط خودشون اون محبت بینشون هست دعواشون کمتره راحت تر جفتگیری میکنن و توتخم ونگه داری از اون و جوجه با هم شریکن نه مثل جفت من که مجبور به جداشدن نر کردم چون نرم با ماده نمیسازه و ماده به تنهایی داره از تخمها مراقب میکنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.