ببخشید من جواب میدم.اکچلی تو لوتینو ها وراثتی و از بین نمیره،برای رفع کچلی معمولا لوتینو رو با رنگ های دیگه جفت میزنن تا تو نسل های بعدی از بین بره
سلام جزء علائم امادگی هستش ولی تا جفت گیری نبینید جفت نیستن.حتی ماده های من هم سر همدیگه رو میخاروندن
من اگه هرروز بهشون جوانه بدم چه مشکلی داره ... منظورم اینه چرا هفته ای دوبار ؟؟؟؟
جوانه طبیعتش گرم هستش و جفت رو مست میکنه درسته مفید هست اما باید یادمون باشه هر چیزی رو به صورت متعادل استفاده کنیم میتونید یک روز در میون هم بدید (فقط در صورت اینکه قصد تکثیر داشته باشید وگر نه واسه پرنده تک خوب نیست استفاده بشه)و سعی کنید از جوانه ماش و عدس هم غافل نشید
من قصدم تکثیر هستش ... عروسای من تنها چیزی که دوست دارن جفتشون جوانه عدس هست که یک روز در میون بهشون میدم ... جوانه ی ماشم باید ببینم میخورن یا نه
علت اینکه عروسم سنگ کف دریا رو خرد میکنه میریزه پایین چیه دوستان؟؟؟
طوطیسانها عادت به جویدن دارند خوبی کف دریا همین هستش که هم باعت ارضای اون حس جویدن در پرنده میشه هم پرنده نوکش اصلاح میشه هم ازش استفاده میکنه واسه تامیین کلسیم و مواد معدنی تو حالت خوردکردن هم یه مقدار مناسب با نیاز بدنشون استفاده میکنن ازش
یه سوال دیگه اینکه قطرهی آ د س ای برا عروس اجباریه؟ینی ندی جوجه نمیدن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.