لوازم آزمایشگاهی های پودر های سفید رنگ زیادی دارند! در ضمن اگر ضرر داشت که این همه راجع بهش بحث نمیشد و شیوه مصرفش آموزش داده نمیشد
سولفات منیزیم پودر کریستالی مانند نمکه
فروشنده 2نمونه داشت پودری و بلور مانند که بزرگتر بودن که با توضیح شما پودرشو باید بگیرم.
امکان استفاده با غذا هست ؟اگه هست چه مقدار با غذا مخلوط بشه ؟
ممنون از راهنماییتون
اساتید ممنون میشم منو راهنمایی کنید .
امکان مخلوط با غذا هست ؟
سلام دوستان من اینو میتونم استفاده کنم؟
![]()
سولفات منیزیم آزمایشگاهی خریداری کنید . دیگه این چیزا ارزش ریسک کردن نداره . بلور خشک و بدون رطوبت . اگر پیدا نشد سولفات منیزیم خوراکی (حتی بعضی از عطاری ها هم دارن)
با عرض سلام
من کلی دنبال سولفات منیزیم گشتم خیلیا یا ندارن یا طریقه مصرفشو نمیدونن.
یکی از مواد شیمیایی ها داشت کیلویی 4 تومن میگفت .
سوال من اینه که هر سولفات منیزیم که بصورت پودر هست رو میشه برا ماهی استفاده کرد؟؟؟؟
یعنی حالت صنعتی و خوراکیش فرق داره؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر
[QUOTE=severom 20;175480]با عرض سلام
من کلی دنبال سولفات منیزیم گشتم خیلیا یا ندارن یا طریقه مصرفشو نمیدونن.
یکی از مواد شیمیایی ها داشت کیلویی 4 تومن میگفت .
سوال من اینه که هر سولفات منیزیم که بصورت پودر هست رو میشه برا ماهی استفاده کرد؟؟؟؟
یعنی حالت صنعتی و خوراکیش فرق داره؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام:
سولفات منیزیم مثل دانه های شکر میمونه و نوع خوارکی آن چون مسهل محسوب میشه برای انسان کاربرد داره و نوع حیوانی رو اصطلاحا میگن غیر خوراکی
می تونید نوع حیوانی اونرو که ارزونتر هم هست در مراکز دامپزشکی و وسایل دامی که به نام پورگاتیو هست خریداری کنید که قیمتش 500 تومنه اما اگر هم گیر نیاورید همون انسانی رو مصرف کنید البته 250 گرم یا نهایت نیم کیلو بخرید.
مصرفش هم به ازای هر 20 لیتر 1 ق چایخوری
سلام.من 250 گرم سولفات منیزیم آزمایشگاهی خریدم به قیمت 25000 تومان!!! به نظر شما خیلی گرون نداده؟؟؟!!!.کاملا پودر شده هست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.