باتشکر از دوستان
پس تترا گپی برای چه زمانیه؟
باتشکر از دوستان
پس تترا گپی برای چه زمانیه؟
خب من الان دقیقا نفهمیدم
تترا گوپی رو میگفتن بدید تا یه ماهه لاروها بزرگ شن یا برای رنگه؟الان من میخوام لارو هامو یه ماهه بزگ کنم چی بدم بهشون؟؟؟
چرا یه دونه گپیم در یه بار زاییدن 10 تا بچه به دنیا اورد؟
درسته تترا گپی برای رشد لاروها می تونی استفاده کنی ولی به تنهایی غذای مناسبی نیست برای لاروهای کوچکی که تازه به دنیا اومده باشن بهترین غذا برای رشدشون ارتیمایی که تازه هچ شده باشه هست تاثیر بسزایی در رشدشون خوهد داشت پس برای اینکه بتونید رشید سریعی در بچه ها داشته باشید حتماازارتیما استفاده کنید و وقتی با سایز مناسب رسیدند همینطور که جناب محسنی عرض کردند در وعده های غذایی از دل میکس هم استفاده کنید (این ها راه حل هایی برای رشد سریعتر هست و مب تونید با غذاهای خشک هم لاروها رو بزرگ کنید فقط مدت زمان رشد فرق می کنه)
در مورد زاییدن هم چند عامل می تونه وجود داشته باشه اول اینکه ماهی سن کمی داشته باشه تازه اقدام به تولید مثل کرده باشه دوم اینکه ماهی ماده ضعیف باشه سوم اینکه احتمال خورده شدن سایرلاروها توسط خود ماده و سایر ماهی ها میره
سلام به دوستان این تاپیکو کلا خوندمو فهمیدم همه دوستان ارتمیا رو پیشنهاد دادن ولی من حقیقت اصلا نمیدونم چی هست ...
ماهیم دیشب بچه زاییده و من نمیدونم چی بهشون بدم ... به ماهیام 3 جور غدا میدم که یکیش از این انرژی هاست که میکوبمو بهشون میدم یکیشم از این پرک سبزاست یکی دیگه هم از این میگو کوچیکای خشک شده است که میکوبمو بهشون میدم .. اگه این چیزا رو به بچه هاشونم بدم خوب رشد میکنن ؟؟ قیمت این ارتمیا چنده ؟؟ اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
سلام
به این تاپیکها مراجعه کنید:
http://www.parsipet.ir/thread17687.html
http://www.parsipet.ir/thread756.html
نوع زنده ارتمیا را هم میتوانید از آکواریوم فروشیها تهیه کنید.
من هیچی ازماهی ها سرم نمیشه ولی میخوام گپی بخرم
این ماهی بدون آکواریم مثلا توی یه تنگ بزرگ بدون پمپ هوا و... میتونه زندگی کنه؟
معمولا هر چند وقت یه بار بچه میده؟
چه قدر طول میکشه بچه هاش بالغ بشن؟
هرباز چندتا بچه میده؟
تنگ بزرگتون چند لیتریه؟؟
طبق تجربه ی خودم بخوام بگم خب توی تنگ نمیشه! چون اصلا پارامترهای آب قابل کنترل نیست! مثلا پنج شش لیتر آب رو اصولا نمیشه راحت سیفون کرد و سیکل خیلی زود ممکنه بهم بخوره و ... و چون فضا کوچیکه نوزاد ماهی هاتون خیلی زود توسط ماده ها خورده میشن....دیگه اینکه دما باید ثابت باشه و فیلتراسیون هم با تنگ جور در نمیاد!
در صورت امکان یه تانک حداقل 30 لیتری تهیه کنید و از نگهداری ماهی هاتون لذت ببرید.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)