اون دوتا کاسکو خیلی باحالن کجارو میپان دوتایی ؟
اون آرا هم اون ته عرض اندام کرده و این سالار جوجو فیگور گرفته ...مشالله به همشون
اون دوتا کاسکو خیلی باحالن کجارو میپان دوتایی ؟
اون آرا هم اون ته عرض اندام کرده و این سالار جوجو فیگور گرفته ...مشالله به همشون
سالار فقط مال منه که رفته بود مهمونی
بقیه مال یکی از دوستانه
مهدشون هم دایی داره هم عمو
نره یا ماده مال شما؟؟؟
به رفتارای مینا نگاه میکنن تا حالا مینا رو ندیده بودند
این پست شما ذخیره میشه در صورت هر گونه خسارت احتمالی به طوطی ها در اختیار پلیس قرار داده میشه
دعواشون نمیشه!!!!!!
اون کاسکو سمت راستیه که کنار ماکائو هست رو میبینید؟؟؟یک لحظه سالارو باهاش تنها گذاشتم سالار همچین گردنشو گاز گرفت فکر کردم مرد بنده خدا
ممننونم
داداش میزاری باسالار یه عکس بگیریم؟
ماشا الله .... چه به صف شدن... کاسکو هاتون خبردارن ودارن از بغلی نظام میگرن
مال مردمه دیگه اشکال نداره بگیره!خودش اذیت نشه بقیش مهم نیست
کلا کاسکوها بین طوطیای دیگه بنظرم مظلوم ترن!فقط کتک میخورن حتی از ملنگو!!!
سالار خیلی خوش شانسه که اینهمه هم نوع کنار خودش دار.ماشالا تو ناز و نعمته پیش شما
میگن آمازونا از لحاظ رفتاری خیلی شبیه کاسکو هستن.درسته؟
برادر قابل شما رو نداره باعث اقتخاره
احتمالا آراز رو سرهنگ حساب کردند
آمازونها نسبت به بقیه طوطی ها قلمرو طلب تر هستند و چشم دیدن بقیه رو در قلمرو ندارند،اون کاسکوی بیچاره رو هم من چند بار جلوی سالار بقلش کردم و باهاش بازی کردم واسه همین سالار بهش حساسه و میزنش اما به اون یکی دیگه زیاد کاری نداره
اخلاق آمازونها هم با کاسکو متفاوته،کاسکو ها مثل افراد با شخصیت هستند و طوطی های آرومی هستند اما امازونها پرتحرک و بازیگوش و خوش گذرونند و البته خیلی هم با هوش
سلام.ماشالله چه عکس قشنگی.کلکسیونی از جواهرات دور هم جمع شدن.ایشالا همیشه سالم و سرحال باشن
سلام
به به چه عکس قشنگی, ماشالا, خدا همشونو حفظ کنه
یه کاکادو هم اونجا بود دیگه تکمیل بود
اون میله با متعلقاتش چند میرزه الان؟
اونایی که رو میله جا نشده بودن چیا بودن؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.