دوستان ماهی که ich یا سفیدک بگیره و درمان بشه ، آیا در آینده هم ممکنه سفیدک بگیره ؟ آیا نسبت به سفیدک مقاوم تر میشه؟
سلام دوستان یه چند تا سوال داشتم یکی در مورد سامپ و یکی هم در مورد موج ساز:
سایز تانک من اینه:120 طول 50 عرض و ارتفاع 65 که 60 تا آبگیری میشه.
من میخواستم بپرسم که برای تانک من چه موج سازی مناسبه در ضمن تو محاسبه ی گردش آب تانک قدرت واتر پمپ هم حساب میشه چون من یه واتر پمپ آکواریوم سیستم مدل 2300 دارم؟چه موج سازی باید بگیرم دوتا بهتره؟یدونه هم سوبو 300 دارم که روش نوشته 7500 لیتر گردش آب نمیدونم چقدر دقیق باشه قدرتش؟
همچنن در مورد سامپ اینه که من سامپی ساختم به این اندازه 65 طول 36 عرض و ارتفاع 35 و رفیجیومم 50 طول 36 عرض و ارتفاع 40.میخواستم بدونم این سامپ مناسبه یا نه؟
ممنون![]()
دوست عزیز بهترین شیوه این هست که اب از بالای وارد اورفلو بشه و از پایین اورفلو وارد سامپ بشه من تو چند تا پست عقبتر
خوب سوال شما رو متوجه نشدم به خاطر همین شاید بد توضیح دادم ولی بهترین حالت همین هست چون وقتی شما در ان بیوبال
هم استفاده میکنید کارایی ان بیشتر میشه و روی بیوبال هم یه پد قرار دهید تا از همان ابتدا جلوی ورود ذرات را به سامپ بگیرید.
پارسا جان این مشکل پا ثابت اک هست درسته که ماهی شما بهبود یافته ولی باز با استرس احتمال این مشکل هست بهتر شما بجای درمان به پیشگیری این مشکل
باشید با تقویت ماهی خود ایجاد استرس کمتر ماهی شما در برابر ان مقاوم تر میشه و با عصاره سیر و مولتی ویتامین و غذاهای مختلف ماهی خود رو بیمه کنید.
سلام
همونطوریکه بهنام جان گفتند اگه میخواهید از بیوبال استفاده کنید باید فقط از بالا مکش داشته باشید و اگه خواستید از پایین هم مکش داشته باشید باید اورفلوی دو جداره بسازید
ایت تایپیک رو یه نگاه بندازید بد نیست
http://www.parsipet.ir/thread25458.html
سلام
دوستان از غذا ریز استفاده می کنند؟
کدوم برندش خوب هست؟
سلام
ظرفیت تانک شما 320 لیتره
گردش آب از تانک به سامپ یا همون قدرت واتر پمپ بین 6 (آکواریوم فیش اونلی ) تا 8 برایر (آکواریوم ریف ) باید باشه که واتر پمپی با قدرت حداقل 2000 لیتر در ساعت لازم دارید که واتر پمپ شما برای حداقل کفایت میکنه چون ظرفیت قید شده روی واتر پمپ در نقطه صفر هستش و هرچه ارتفاع بره بالا دبی واتر پمپ کم میشه
گردش آب داخل تانک حداقل 10 تا 20 درصد ظرفیت تاک باید باشه که ما حداکثر رو بگیریم میشه 6400 که واتر پمپ رو کم کنیم ، شما به یک موج ساز 5000 هزار یا بهترش اینکه دو تا موج ساز 2500 لازم دارید
ظرفیت سامپ حدود 25 درصد تانک باید باشه که در تانک شما میشه 80 لیتر که سامپی که ساختید مناسب به نظر میاد
رفریجیوم هم باید یکدهم ظرفیت تانک باشه که رفریجیوم یه مقدار بزرگتره که نباید ایرادی داشته باشه ، ظرفیت واتر پمپ رف هم باید حدود سه برایر ظرفیت رف باشه
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)