عزیییییییییییییزم، عجب خوردنی شده ماشالا، خیلی نازه.
عکسام که دیگه نگو (حاصل ادغام مهارت و کیفیت)
من چند وقت پیش وقتی اولین عکسای نخودو دیدم ، تازه متوجه مژه های عروس علندی شدم
فقط بینی اش عادیه که اونطوریه یا سرمایی چیزی خورده؟
عزیییییییییییییزم، عجب خوردنی شده ماشالا، خیلی نازه.
عکسام که دیگه نگو (حاصل ادغام مهارت و کیفیت)
من چند وقت پیش وقتی اولین عکسای نخودو دیدم ، تازه متوجه مژه های عروس علندی شدم
فقط بینی اش عادیه که اونطوریه یا سرمایی چیزی خورده؟
از شما چه پنهون مامانش هم از دست درس ها در حال کچل شدنه!
من عــــــــاشق حرف زدن اش و خوندنش و حتی جیغ هاش ام!
اما وای از روزی که بخوام برم جایی و خیـــــلی عجله داشته باشم!!! یادش میفته هی بپره رو سرم و جوجو بگه و موهام رو بهم بریزه!!
گُل پسرم همیشه سالم و سلامت باشه،رو اعصاب مامانش جا داشته باشه؛چه عیبی داره
ممنون اقای اسکندری نظر لطف شماست
البته دیگه در این حد هم که شما و دوستان می فرمایید عالی نیستن،هنوز یه عالمــــــــه جای کار دارن
ممنووون نفیسه جان،نخود هم از روی سر من تشکر بسیاری میکنه
نخود اسم شناسنامه ای اش شده ظاهرا اما من بیشتر از نخود،جوجو صداش میکنم
سلام
ممنون از نظرتون
راستش نخود خیــــــلی مظلوم و اروم هست و این موضوع همیشه من رو خیلی نگران میکنه که نکنه یوقت کسی اذیتش کنه
متاسفانه وابستگی اش به من خیلی زیاد شده هر چند که مدت طولانی رو خونه نیستم اما زمانی که خونه هستم تمــــــــام وقت در کنار منه و این وابستگی متقابل هست؛جدیدا مهمونی طولانی مدت که میرم با خودم میبرمش
ممنون از نظرت
سپیده این گاهی اوقات ها خیـــــــلی محدود اند،وقتی که حتی یک لحظه به نبودنش فکر میکنم،قدر اذیت ها و شیطنت هاش رو میدونم
خواه ناخواه روزی میرسه که از خوندن سر صبح اش و پریدن اش روی سرم و تــــمــــــام شیطنت های دیگه اش محروم میشم...
یا حتی شاید اون یه روزی از وجود من محروم بشه...
امیدوارم بهتـــریـــــن استفاده رو از زمان با هم بودنمون ببریم و بعد ها مثل الان که بابت از دست دادن بعضی روز ها پشیمونم،پشیمون نباشم!
ممنوووون میترا جان،خیلی خیلی لطف دارید
البته کیفیت دوربین خیلی هم تعریف کردنی نیست،فقط توی نور روز میشه چنین عکس هایی رو انداخت و عکس هایی که با نور داخل خونه انداخته میشن فقط هاله ی طوطی اند!!!
سرما که نخورده اما برای بینی اش بخور گذاشتم،اب روی شوفاژ گذاشتم،قفس اش رو جا به جا کردم اما هیچ کدوم کاملا موثر نبود و هنوز هم چند وقت یکبار بینی اش این شکلی میشه
کاش فقط بینی اش بود،برای نوکش هم سنگ کف دریا گذاشتم و پودر اش رو هم قاطی دونه هاش میکنم و دو نوع ویتامین هم بهش میدم باز پوسته پوسته است
![]()
شادی جان خییییییییییلیییی پسرت شیرینه....یاد ککاتیلای خودم میوفتم!دلم ککاتیل میخواد باز اما یه وجبم دیگه تو اتاقم جا نیست!!!!
عکس اخرش عالیه...
عزیزم اگه واتر مارک داری میزنی رو کل عکس بذار....الان کات کردن اون shadi.a کاری نداره!
سلام
آقا قبول نیس ، شما دیگه شورشو در آوردی
عکساش واقعا قشنگه . ب قول دوستان احسنت احسنت .
ولی اگه میخواین عکاسی تون بهتر شه ، لدفا ی صحبتایی با آقای اسکندری بکنین . تا ایشون یخورده ب شما عکاسی یاد بدن .
اگه عروسای من ب دوران پرریزی برسن ، واسه ابراز همدردی حتما خودمم موهامو کچل میکنم . ب نظرم شما هم همینکارو بکنین گناه داره طفل معصوم ضربه روحی میخوره ها .
تبریک میگم به خاطر پرنده های زیباتون
الهی چه نازه خدابرات نیگه داره
به نظر من اسمش همون فندوق خوبه![]()
پس مثل اینکه این مشکل همگانیه!
عروس منم هر چند وقت یکبار بینیش اینطوری میشه که گاهی همزمان با اون عطسه هم میکنه. بعد خودش خوب میشه. نمیدونم چرا
منم کل ماه گذشته رو بخور روشن کرده بودم اتاقم شده بود سونا. البته فکر میکنم یه ذره تاثیر داشت.
پسر من خیلیییی خیلییییی بدغذا (و کم غذا) است. نوکش هم راست میگی، همش پوسته پوسته است. پودر چی بهش میدی؟
ایشالا همیشه در کنار هم سالم و خوشحال باشین![]()
خیلی باحال شده
چه عکسایی میگیریاااااااااا نظرت چیه 13 به در بیای با ما بریم بیرون یه 3 4تا عکس از ما بگیری چاپ کنیممرغ عشق کباب مهمون من
نخودتم نیار چون قطعا یا میخورمش یا میدزدمش![]()
عکس ها خیلی قشنگ بودن مرسی،ولی اون عکسش که میگی خودش نیست شبیه بچه ی من شده ها!زاویه ای متفاوت هم خیلی قشنگه افرین!نسرین خانم گفتن واتر مارک دار میکنی رو کل عکس بذار،ولی من واتر مارک ندیدمنمیخوای بذاری؟
وقت کردی بیا از این بچه های ماهم عکس بگیر،ماکه بلد نیستیم مثل شما عکس بگیریم،البته میدونم که استادت آقای اسکندری بودن وگرنه تو خودت بلد نبودی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)