ممنون از پاسخ
من تا الان از اب شهری استفاده کردم ولی همیشه به مدت 12-15 ساعت دپو کردم ولی از این میترسم که اب شهری حاوی نیترات و سیلیکات و فسفات زیادی باشه و خیلی توی المانهای تانکم تاثیری ایجاد نکنه سیفون زدن
ممنون از پاسخ
من تا الان از اب شهری استفاده کردم ولی همیشه به مدت 12-15 ساعت دپو کردم ولی از این میترسم که اب شهری حاوی نیترات و سیلیکات و فسفات زیادی باشه و خیلی توی المانهای تانکم تاثیری ایجاد نکنه سیفون زدن
یادم هست یه روز من همین سوال رو از اقای مرادی پرسیدم ایشون گفتن چون ظرفیت سیفون کم هستش بعد شما در تهران هستید چون نسبت
به جاهای دیگه بهتر هست بعد اب رو مدتی دپو کردید مشکلی نداره ولی من خودم اون موقع در زمان دپو کردن یه 2 و 3 ساعت خوب اب رو هوادهی میکردم بعد تست
زدم خیلی مناسب شده بود البته این تجربه بنده است تا اینکه تصفیه کننده رو تهیه کردم.
دوستان جایی رو سراغ دارن که بشه اب ار او خرید یا تهیه کردش؟
میخوام خیالم راحت راحت باشه
]سلام
دوستان یک سوال دارم لطفا جواب بدین
من فعلا اب ار او ندارم و برای تهیه اون مشکل جا دارم میتونم برای سیفون تانک از اب معدنی 20 لیتری استفاده کنم؟تاثیری داره یا با اب شهری برای تانک فرقی نمیکنه؟[/QUOTE]
سلام
شما آب شهری رو تست بزنید اگه نیترات و فسفاتش پایین بود از آب شهر هم استفاده کنید ایرادی نداره ولی اگه نیترات و فسفات یه مقدار بالا بود از آب معدنی استفاده کنید
به نظر من شما اول یه تستر قابل اعتماد تهیه کنید ببینید نیترات و فسفات آب شهری و آب تانک چنده
ولی به هر هال استفاده از آب معدنی معقول تره ولی خوب هزینه بالایی داره
send by tapatalk
دوستان هایلا japan هم تو بازار هست؟
یکی از دوستان میگنهایلا made in japan به قیمت 750 میفروشه.نو هست فقط کارتون نداره.نظرتون چیه.بگیرمش؟
دوستان قدرت چیلر چقدر بایش باشه واسه تانک 350 لیتری
دوستان چیلر hailea HC-250A برای 100 تا 600 لیتره؟
HC-250A 100~600L 1/6HP R134a 220~240V(110~120V) 600~2200L/H 50Hz(60Hz) 18kg 1.3A(2.8A) 448×330×440mm
تانک من 350 لیتره.باید بیش از نیاز تانکم بگیرم؟محاسبه خاصی داره؟ یا همین کافیه؟
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)