اینها با تجربه اند عزیز...
مادت امادست کاملا
5 روز بفرستشون انفرادی جوری که همو نبینند صدای همو نشنوند بعد بنداز پیش هم با غذای محرک گرمشون کن 5 روز بعد کاملا با هم خوبند (لونه بزار ،داخلش پنبه دونه)
برگه سوزنی کاج و هم سرشو ببر قشنگ بشور خشک کن بنداز ته قفسموفق باشی
چه جوجه فنچ خوب و آرومی ...مگه وایمیسن توو دست توو این حالت..خیلی ورجو وورجه میکنن توو دست...البته خیلی استرس وارد میشه بهشون
حدود یک ماهشه و جوجس ... توو این سن از روی پر نمیشه فهمید تا یک ماه آینده مشخص میشه جنسیت... ولی اگه ریزه خونی نمیکنه قطعا مادست چون اکثر نرها توو دوران نوک سیاهی یک ماهه هم ریز خونی میکنن..
هر دو 99 درصد ماده اند
(خط روی سینه نرها و خط اشک چشم) ملاک تشخیص
موفق باشید
متشکرم...منظورت از غذای محرک چیه مثلا؟؟؟
من زیاد فنچ بازی کردم عذر خواهی میکنم ولی بهترین راه تشخیص رنگ نوک و رنگ گونه هاست
(رنگ نوک نر ها قرمز و رنگ نوک ماده ها نارنجی) (نرها گونه هایی سرخ رنگ دارن ماده ها فاقد رنگ روی گونه ها هستن)
اگه واقعا بالغ باشن و یکی نر و یکی دیگر ماده باشن باید مستی کنن نه دعوا دوست عزیزبا سلام خدمت دوستان عزیز
دو تا از جوجه فنچهام که حدودا 3 ماهه هستند و ظاهرا بالغ هم شدن جدا جدا توو یه قفس دیگه بزرگ شدن البته خواهر برادر نیستن...2 روزی هستند که انداختم کنار هم توو یه قفس جدا گانه که جفت بخورن..ولی همش دنبال هم میپرن و نوک به نوک هم میزنن....
جریان چیه...؟ فنچ نر نوع زبرا و فنچ ماده سفید هستش که توو فیلم زیر مشاهده میکنید...
Download File : 20140223_075627_xvid.avi
این وسط یک مشکل هست یا هردو همجنس اند یا بالغ نیستن و الله اعلم
درود...خوب دوست عزیز اینو که همه میدونن...الان بحث سر تشخیص جنسیت در هنگام جوجگیه که به نظر من هم الان نمیشه تشخیص داد![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.