سلام چیز مهمی نیست یا کلماتیه که باهاش کار کردید که ابتداع ناواضح میگه بعد کم کم درست میشه
یا همون از تلوزیون و جای دیگه چیزهای ناواضح یاد گرفته
تلویزون چیز خوبی برای یاد دادن حرف به پرنده نیست
سلام مرسی اول بگم که این جمله را اشتباه تایپ کردم و از نقل فروشنده بوده نه خودم"گفتم من عمری تو این کارم از 100 متری می فهمم یک پرنده نر یا ماده و گفت حتی اگر ماده هم باشه باهاش کار کن" که به جای گفتم باید تایپ می کردم گفت... و حالا اگر ماده باشه اصلا نمیشه بهش چیز یاد داد؟؟ طول بدنش از سر تا دم 23 سانت هست که نسبت به پرنده بالغ کم نیست؟؟؟سلام.این کارت که معلوم نیست بر چه اساسی صادر شده و اصلا اصالت خود حلقه ی پا بحث برانگیزه چون معلوم نیست کجا وارد پای عروستون شده و اصلا تکثیر کننده کجا و کی بوده.
اما به نظر من یه ماده هست.البته شایدم اشتباه باشه.اما تفاوتی در رام کردنش بین نر و ماده نیست.حتی اگر درصدی هم بخوایم احتمال بدیم از روی دم این پرنده بخوایم تشخیص بدیم فقط و فقط این پرنده ماده هست.مگر اینکه بعدا پرریزی کنه و پرها کاملا بریزه تا نر باشه.که این یعنی این پرنده یک جوجه ی حدود سه الی چهار ماهه هست که اصلا به استیل،رنگ نوک و زمختی پاها نمیخوره.
سلام . به نظرم اگر این کارت متعلق به پرنده شما بود بدون شک فروشنده برای نشان دادن اعتبار کارش و احتمالا بالا بردن قیمت موقع فروش به خودتان میداد چون نگهداری از کارت پرنده وقتی خود پرنده فروخته شده برای فروشنده چه سودی دارد؟سلام امروز رفتم پیش فروشنده اصلی و کارت شناسنامه عروسی که خریدم را ازش خواستم و اون هم از روی شماره رو حلقه پا این کارت را از بین کارت ها پیدا کرد( البته فقط اون هایی که حلقه داشتند کارت داشتند)
این عکس پشت روی کارت:
یعنی حدود 4 ماه داره !! دوستان نظرشون چی؟؟ عکسش هم به فروشنده اصلی نشان دادم گفت از روی دمش دونسته نره!! گفتم من عمری تو این کارم از 100 متری می فهمم یک پرنده نر یا ماده و گفت حتی اگر ماده هم باشه باهاش کار کنی می تونه دستی و سخنگو باشه و بستگی به پرنده ات داره.. من هم حوصله کل کل نداشتم چیزی نگفتم و بی خیال تعویض شدم ..
طول بدن بالغ 32 سانته تقریبنسلام مرسی اول بگم که این جمله را اشتباه تایپ کردم و از نقل فروشنده بوده نه خودم"گفتم من عمری تو این کارم از 100 متری می فهمم یک پرنده نر یا ماده و گفت حتی اگر ماده هم باشه باهاش کار کن" که به جای گفتم باید تایپ می کردم گفت... و حالا اگر ماده باشه اصلا نمیشه بهش چیز یاد داد؟؟ طول بدنش از سر تا دم 23 سانت هست که نسبت به پرنده بالغ کم نیست؟؟؟
چرا همه چیز میشه بهش یاد داد به شرطی که جوجه باشه فقط تو حرف زدن نر استعدادش بالاتر
این پرنده ها چه قدر عمر میکنن؟
سلام
خوبین؟
خسته نباشید
یه جوجه عروس پیدا کردم 70روزه و وحشی
به نظرتون میشه رامش کرد؟؟زیاد سخت نیست؟؟؟
چجوری باس رامش کنم ؟
سلام
بله میشه و بهترین زمان هست
فعلن شما بخر بیار خونه یکی دوهفته تا به محیط عادت کنه
من مقاله ای نوشتم تا چند روز اینده تو سایت میزارم همه چیز توضیح داده شده
سلام یک سوال؟؟ این مدت زمانی که بعد از خرید یک پرنده برای عادت کردن به محیط جدید و دستی شدنش طول می کشه چرا همه جا می گویند دو یا چند هفته ؟؟ عروسی که من خریدم کمتر از یک روز رام شد و الان هم حتی سرش را خم می کنه و من سرش را می خارونم و کیف می کنه ولی همیشه کاکلش سیخه !! ممکنه از روی ترس دستی شده باشه !!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.