آقا تانکت بسیار زیباست، آدمو به هوس میندازه یکی راه بندازه
راستی هزینه نگهداری تانکتون ماهیانه چقدر میشه؟ مثل غذا، کاندیشنر، نمک، تست و غیره؟؟ هر چند وقت سیفون میکنید؟ چند درصد؟
آقا تانکت بسیار زیباست، آدمو به هوس میندازه یکی راه بندازه
راستی هزینه نگهداری تانکتون ماهیانه چقدر میشه؟ مثل غذا، کاندیشنر، نمک، تست و غیره؟؟ هر چند وقت سیفون میکنید؟ چند درصد؟
سلام
خیلی ممنون دوست عزیز نظر لطف شماست
من تقریبا یکسال است که از حرفه قبلی خودم که تعمیرات موبایل بود تغییر شغل داده و در حال حاضر شغلم همین آکواریم آب شور است این عکس تانک شخصی خودم در داخل فروشگاه است و به غیر از این یک تانک فیش اونلی 850 لیتری برای ویترین مغازه و دو تانک مرجان دیگر نیز دارم که ماهیانه در حدود 700 هزار تومان هزینه نگهداری این 4 تانک می شود و سفین مرتب 20 تا 30 درصدی به صورت ماهیانه را هر 4 تانک دارا می باشند
در خدمت همه عزیزان هستم
موفق باشید
پویا جان وقعا عالی بود
خسته نباشی .
امیدوارم همیشه ازشون لذت ببری .
پویا جان جواب من رو ندادی؟![]()
سلام
منظور من هم اینه که عناصر کمیاب همون کمپلکس دلتا کافیه ؟ یا اینکه باید یه صورت جدا گانه هم تهیه کنم مثل کلسیوم منیزیوم و ...
ببخشید اینقدر سوال میکنم
اگر سیفن منظم باشه بله نوتریشن و ید کافیه اما اگر احساس کردید که مرجانها زیاد شاداب نیستند پتاسیم و استرانسیم نیز باید به صورت تکی اضافه گردد و زمانی که بالانس بین کلسیم و منیزیم بر قرار باشه دیگر نیازی به اضافه کردن آنها نیست با همان مقدار ارگانیت طبیعی با نمک جدید جایگزینی صورت می گیرد
خاطر نشان کنم که شما همواره باید مقدار kh را بصورت هفتگی بررسی کنید و غذای پلانگتونی و آمینو اسید ها نیز برای تغذیه مرجانها حتما بصورت هفتگی اضافه کنید و ربطی به سیفن زدن یا نزدن ندارد
موفق باشید
پویا جان ببخشید
من نمک دلتام تموم شده ویک مغازه هست که من از اونجا سفارش میدم اون هم از تهران .
میگفت که 40 روز هست که نمک دلتا تولید نمیشه ده دقیقه پیش هم به فروشگاه زنگ زدم فکر کنم خودتون بودید گفتید فعلآ نداریم میخاستم بدونم مشکلی پیش اومده ؟ ببخشید که سوال رو جای نا مربوطی پرسیدم
در تالار خودمون هم مفصل در موردش صحبت کردم به علت جابجایی کارخانه تولید عقب افتاد که تا 10 روز آینده مجدد در خدمت دوستان هستیم در حال حاضر هم نمک کنت، برایت ول ،پروداکت و بهترین نمک دنیا ریف کریستال موجود دارمپویا جان ببخشید
من نمک دلتام تموم شده ویک مغازه هست که من از اونجا سفارش میدم اون هم از تهران .
میگفت که 40 روز هست که نمک دلتا تولید نمیشه ده دقیقه پیش هم به فروشگاه زنگ زدم فکر کنم خودتون بودید گفتید فعلآ نداریم میخاستم بدونم مشکلی پیش اومده ؟ ببخشید که سوال رو جای نا مربوطی پرسیدم
آقای بهمنش ببخشید کمی تبلیغاتی شد صلاح دیدید این دو پست رو پاک بفرمائید متشکرم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.