تاجایی که من میدونم ارتیمیا زیاد باعث بلوغ زودرس میشه.
نیما جان به من ربطی نداره ولی تا جایی که میتونی از نیکپور ماهی نخر. اتفاقا دو سه روز پیش خونه مهدی جان ((mehdi 96)) بودم چندتا ماهی از نیکپور گرفته بود که بعد از یه مدت داغون شدن. از تکثیر خودش که اصلا نخر.من نمیدونم چه رنگدونه و هورمونی میده که ماهی بعد از چند وقت که ازش میخری این شکلی میشه!!!
اگه دنبال رد رز و سان مرا هستی مهدی جان چندتایی از تکثیریای خودش داره که من دیدم و خیلی با کیفیت بود.
سلام دوستان یه راهنمایی میخواستم
بنظرتون این تانک کن برای دیسکس مناسب است ؟
سامب داره زیرش
البته مسلما با تغییر دکوراسیون
سایز هم 120 در سی و بنج در بنجاس
حجم سامب هم تقریبا اندازه حجم خود تانکه چون اکثرا مسافر بودم و زیاد وقت رسیدگی نداشتم حجم سامب رو زیاد گرفتم تا الان که سامب خوب کار کرده و ازش راضیم
![]()
سلام دوستان.من جمعه هفته پیش تانکمو پر از آّب کردم،شنبه چندتا ماهی تترا ریختم و یکشنبه داروی تسریع کننده سیکل زدم.میخوام بدونم کی میتونم دیسکس وارد تانک کنم؟ باید تا طی شدن 100درصدی سیکل(حدود 40 روز) صبر کنم؟یا الانم میتونم دیسکس اضافه کنم؟
سلام
البته بعید میدونم سیکل شما کامل شده باشه ولی با این حال با استفاده از یک تستر مناسب میزان آمونیاک و نیتریت رو چک کنید اگر صفر شده بود میتوانید ماهی جدید را اضافه کنید. فقط به خاطر داشته باشید به یکباره تعداد زیادی ماهی به تانک اضافه نکنید و سعی کنید اینکار را به تدریج و طی چند روز انجام دهید.
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)