البته با معذرت از نسرین جان، چون من خودم زیاد تجربه ندارم،فقط شنیدم را منتقل می کنم، شاید در کنار تجربه شما بدرد بخوره، من از همستر ایران پرسیدم (همون زمان که نی نی های موشی ...)گفت شیر نده به مادر و بچه اذیتشون می کنه کلا مخالف بود گفت بجای شیری که خودمون می خوریم، شیر خشک نان 1 کودکان بگیر هم به بچه ها بده هم به مادر
سارا جان بچه همستر شما یه روزش بود!!!!!!!!!!
معلوم بود باید با شیر تغذیه شه
همسترای صدف تقریبا مستقل شدن نیاز به شیر دارن اما حیاتی نیست براشون
پروتئینشون رو از ماست و تخم مرغ پخته و نون خیس خورده تو شیر بدست میارن
بعلاوه الان اینکار بهتره تا بزاره پیش مادرشون
و شیرهم هیچ ضرری برای همستر نداره...راستی صدف جان پنیر هم خوبه براشون.....میتونی جای شیر پنیر بدی بهترم هست
راستش سارا جون من همستر ایران رو قبول ندارم خیلی اشتباه راهنمایی می کنن...این تنها حرف من نیست باعث اشتباه خیلی از دوستان دیگه هم شده...
اما خب بازم سلیقه ایه و من نمی تونم بگم کار فلانی خوب هست یا نه!
ممنون، گفتم که تجربه ای ندارم، فقط شنیده ام و انتقال دادم....
در مورد همستر ایران هم خودم نظری ندارم، چون وقتی همستر گرفتم آشنا شدم، خیلی هم باهاشون کار نکردم،( 1بار که قفس همسترم و از اونجا گرفتم، 1بارم که این بار بود ازشون سئوال کردم)و نمی دونم که چطوری هستن، ممنونم که گفتی، حواسم و جمع می کنم
نسرین جان امروز صبح متوجه شدم که مادر همستر هام بخاطر نبود بچه هاش خیلی بی قراری میکنه
دلم واش سوخت گفتم بزارمشو دورا دور مواظب باشم که نخورد شون
ولی در کمال تعجم دیدم دونه دونه بچه هاشو برداشت و برد توی خونشون و شروع به شیر دادنشون کرد بچه ها هم 6 تایی از خوشحالی ریخته بودن روی سر مامانشو![]()
سلام
نسرین جان من یه همستر نر دارم (اسمش هست گل پسر) این بچه تا به حال جفت گیری نکرده دیشب موقعی که سفید برفی رو ازاد کرده بودم رفته بود جای قفس گل پسرم وقتی که گل پسر سفید برفیم رو بوید
شروع به دیونه بازی کرد
یه صدا های عجیب و غریب هم در میاورد یه حالتی مثل جیغ کشیدن و صدا کردن
من الان موندم برای این اقا یه ماده بزارم یا نزارم از طرفی دلم براش میسوزه و از طرفی دیگه میخوام از زیاد شدنشون جلوگیری کنم
به نظر شما چه کار کنم این دیونه بازیاش تموم بشه کل شب بیدارم نگه داشت و سر و صدا میکرد
و سفید برفی همینطور
گل پسر جیغ میکشید اونم بیشتر سر و صدا میکرد
سلام صدف جان...
این رفتار تو نرها طبیعیه چون بوی ماده تحریکشون می کنه دیوونه بازی در میارن و کلا تو همه حیوونا هست از اسب تا سگ و همستر و حتی پرندگان...
دلسوزی نکن اصلا!چون با جفت گیری غریضه جنسیش خفه که نمیشه هیچ بدتر هم میشه....و در واقع اون زمانه که اذیت میشه!چون الان هیچ درکی از لذت جفت گیری نداره و رفتارش یه چیز غریضیه و در واقع از رو درک و تجربه نیست
همونطور که گفتی زیاد شدنشون خودش یه دردسر بزرگتره....
جاشون رو از هم جدا کن یه مدتی گل پسرت رو بزار تو یه اتاق دیگه که بوی هم رو حس نکنن...تا اروم بشه البته نمیشه گفت که بعداز اینکه باز اوردیش تو اتاق همون رفتار رو نشون میده یا نه.باید دید
اما چیز مهمی نیست و جای نگرانی نداره از عوارض این رفتار ممکنه در موارد حاد افسردگی و گوشه گیری و یا کم اشتهایی بشه.....اما اگه جداش کنی کار به اینجاها نمیکشه...احتمالا سفید برفیت اماده وارد شدن به فاز دوم جفت گیری یا همون فحلیش بوده که اینطور شده....البته ماده در بیشتر مواقع این امادگی رو دارن....
سعی کن سر گل پسرت رو با خوراکی یا اسباب بازی گرم کنی خودش بی خیال میشه....
ُلام به همه دوستان گل بنده دوتا همستر دارم یکی ماده یکی نر.سفید برفی و خانومش طلا.ی مشکل هست که نمیدونم چند ماهشونه وقتی خریدم فروشنده هم گفت نمیدونم من چندتا عکس میذارم ممنون میشم کسی میتونه تشخیص بده کمکم کنه راستی این دوتا جیگیرم توی دوتا قفس جدا از هم زندگی میکنن میخوام بدونم چند ماهشونه ابستن شدن بدمشون به جفت هم اخه خیلی دوست دارم بچه دار شدنشونو ببینم ممنون توی پست بعدی عکس هارو ضمیمه میکنم یا علی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)