بله دوست عزیز.اول یخورده غذا بریز واسه ماهیات بعدآ.ایشالا که گیر میوفته
دوست عزیز در موردco2 و قیمتاش توضیح میدین؟
ممنون
داش سرور سلام من امروز اومدم یه تشکر ویژه از استاد های خودم انجام بدم که شما یکی از اون استاد هایی
آقا ما دربست مخلصیم من به چند دلیل این تاپیکتون اومدم = اول اینکه تانک بسیار بسیار زیباتو ببینیم و بتونم چند دقیقه خیره شم و لذت ببرم دلیل دوم از تجربه هات استفاده کنم و تشکر کنم چون شما هم مثل عزیزان دیگه با اینکه خودتون تو پلنت استادین تجربه و اطلاعاتتون رو رایگان بدون هیچ توقع ای در اختیار دیگران قرار میدی دلیل بعدی هم به خاطر اینکه افتخار دادی منت گذاشتی تاپیک بنده حقیر رو قابل دونستی و سر زدی اما اومدم خواهش کنم بازم به ما سر بزنی تا از تجربه هات بهره مند بشیم
ایشالله تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی
حتما خواهش میکنم منت رو سر ما بزار پیش ما هم سر بزن ( البته منطورم همیشه است ) :دی
ارادتمند
سلام خدمت همه دوستان و اساتید عزیز
بعد از یک مدت که تغییر دکوراسیون دادم، با تقویت نور و یک هفته که کپسولم مشکل دار شد بدجور درگیر جلبک شدم، الان تو دوره مصرف ضد جلبکه تانکم. یک چنتا عکس جدید میذارم وضعیت جدیدو ببینین و نظر بدین دوستان
عکس اول از نمای کل تانک
اینم عکس روتالاها
اینم یک عکس از نمای نزدیک گیاه مورد علاقه خودم
اینم پشت قرمزیا که دیگه الان شدن تمام قرمزی:دی
![]()
سلام.به به عالیه.خیلی قشنگ شده.تبریک میگم.یه چندتا از این سنگ های گرد رودخانه ای هم اگر کنار هم بزارید و گیاهان رو اطرافشون جا بدید جالب میشه.با ترکیب و لایه بندی رنگها بازی کنید و ماهی هاتون هم با رنگ گیاهان و اطراف ست کنید.مثلا من پالداریومم تاریکه و از ماهی های سیاه رنگ و قرمز بیشتر استفاده کردم
سلام دوست عزیز
خیلی زیباست
اسم این گیاه مورد علاقه ی شما اسمش چیه؟خیلی قشنگه.
اون گیاه قرمزه اسمش لودگیا هست و کاملا با پشت قرمزی که اسمش لودجیا است فرق میکنه ولی هر دو از یک خوانواده اند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)