مرسی از عکسها بسیار جوجه زیبا و خوش خالی هستش که در اینده رنگ بدن به تدریج پاک میشود و تبدیل به خالهای سرکه ای رنگ میشه
نوک کبوتر کاملآ طبیعی و سالم هستش و با پر شدن پرهای صورت نوک کبوتر شکل عادی و معمول رو بدست میاره
اگر محل قرار دادنش در طول شبانه روز روی زمین هستش یکی از دلایل این میتونه باشه و هر چه زودتر کمی ماسه و یا خاک روس در یک کاسه گرد و کوچک مشابه عکسی که قرار دادم بریزید و کبوتر رو داخل اون بزارید . به لطف خدا خوب میشه
اگر هم مشکل ژنتیکی و ارثی باشه انگشتان کبوتر کمی کج میمونه ولی اصلآ در راه رفتن و پرواز تاثیر منفی زیادی نداره
اگر اولین بار هستش که جوجه کبوتر رو بزرگ میکنید باید به شما افرین گفت چون پدر و مادر این کبوتر هم نمیتونستند به این زیبایی جوجه رو بزرگ کنند کمی اسپند برای جوجه دود کنید چشم نخوره
![]()
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
مرسی بله دفعه اولم هست که جوجه کبوتر دارم
چشم حتما اسپند دود میکنم
امکانش هست جفت گیری کنه اگر خدایی نکرده پاهاش همینطوری بمونه؟؟
الان میتونید تشخیص بدید که نرهست یا ماده ؟؟
کبوتر ها اهلی هم میشن ؟؟؟
سلام در مورد تعیین جنسیتش هنوز زوده ولی با همین پا هم می تواند تولد مثل کند البته ان شااله
سلام اقا احسان
اقا احسان بچه رو چشم زدن دیر اسپند دود کردم
خیلی بی حاله و مدفوعش خیلی بو میده و مثل قبل سفت نیست خیلی خیلی اب دارهبا اینکه براساسی که گفتید و مثل قبل بهش اب میدم
سلام
مشکل نداره با لطف خدا درمان میشه . عرض کردم اسپند دود کنیدچشم میخوره
بهترین درمان اینکه شما الان کمی جای کبوتر رو گرم کنید احتمال داره اگر از خاک برای نشستن استفاده میکنه کمی سرما خورده چون خاک طبعی سرد داره
اگر این موارد در دسترس هست برای امشب مداوا رو شروع کنید . اگر اب مدام در اختیارش هست الان بردارید و یک ساعت دیگه دون بدید بهش و 2 الی 3 ساعت بعد اب رو با ( مترانبدازول که از داروخانه برای مصرف انسانی هستش تهیه کنید و یک درب برای یک لیتر اب استفاده کنید ) ( از پودر او ار اس که اگر برای طیور باشه بهتره ولی از نوع انسانی هم استفاده میشه کرد یک قاشق مربا خوری در یک لیتر اب ) مخلوط کنید و در اختیار کبوتر قرار بدید اگر هم خودتون به کبوتر بصورت دستی اب میدید حتمآ یک ساعت قبل دون و 2 الی 3 ساعت بعد از دون به کبوتر اب بدید . انشاالله خوب میشه
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)