خیلی ممنون
نه فعلا جوجه نمیخوام, برای خریدن مکمل و قطره و ... پرسیدم. میخواستم اگه بود سفارش پستی بدم.

بهتره به جای این مخلوط های بی محتوا و بی فایده اگر هم قصد دارید غذای کمکی استفاده کنید برای عروس هاتون یا به توصیه ی آقای وکیلی عمل کنید و یا از استیک های تشویقی عروس که بسیار هم مقوی هستن استفاده کنید که توی بازار به صورت آماده هم وجود دارن.دوست عزیز پلتی که تو بازار هست نه تنها مضر نیست بلکه خیلی خیلی هم مفیده،تو خیلی از سایتهای تخصصی خارجی توصیه کردند که پلت به عنوان غذایی باشه که همیشه در اختیار طوطی است
خود من برای مدت 1 سال تمام به اکلکتوسم هر روز پلت میدادم
این دستوری هم که شما نوشتید یک غذای سادست که مخلوطی از تخم مرغ و .... است که چیز خاصی من توش ندیدم

سلام
عروس گلباقالیه من از دیروز تا حالا خودش و پف داده .
دمای محیط هیچ تغییری نداشته .
مثل قبل آب و غذا میخوره .
مدفوعش هم عادیه .
تحرکش نسبت ب قبل یخورده کمتر شده .
براشون سفیده تخم مرغ گذاشتم ، از خاکستری بیشتر خورد .
الان هم روی دستم داره دون میخوره .
فقط این پف کردنش یکم نگرانم کرده . کلا احساس میکنم حالت بدنش عوض شده .
اینم عکسش :
![]()

سلام.به نظر من با توجه به گفته های خودتون تنها مشکلش ورود یک رقیب براش هست که به مرور این حس جاه طلبیش که کمتر بشه مشکلش برطرف میشه و جای نگرانی نداره.سلام
عروس گلباقالیه من از دیروز تا حالا خودش و پف داده .
دمای محیط هیچ تغییری نداشته .
مثل قبل آب و غذا میخوره .
مدفوعش هم عادیه .
تحرکش نسبت ب قبل یخورده کمتر شده .
براشون سفیده تخم مرغ گذاشتم ، از خاستری بیشتر خورد .
الان هم روی دستم داره دون میخوره .
فقط این پف کردنش یکم نگرانم کرده . کلا احساس میکنم حالت بدنش عوض شده .
اینم عکسش
هیچ علامتی از بیماری در گفته های شما و یا عکس دیده نمیشه.البته یک مقدار به نظر میرسه داره آماده ی پرریزی میشه.

سلام
من یه عروس دارم اهلیه میخوام براش یه جفت بگیرم نره
اگه بگیرم رفتارش نسبت به من چطوری میشه ؟
اگه بگیرم برای این که تخم نزارن باید چکار کنم ؟

سلام.نسبت به الان وابستگیش کمتر میشه و تا حدودی بیشتر به جفتش توجه خواهد داشت بخصوص در دوران مستی و آمادگی جفت برای تکثیر.
از غذاهای با طبع گرم کمتر استفاده نکنید و لونه گذاری هم نکنید که باعث تحریکشون بشه.
ویرایش توسط اسکندری : 25th January 2014 در ساعت 05:42 PM
سلام
امروز غروب دیدم عروسم یک چشمش بسته هست و گاهی اوقات نیم باز میکنه اثری از زخم و ترشح دیده نمیشه. چکار کنم![]()

انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.