سلام خیلی ممنون
این تایپک معرفی طوطی های منه و شما جواب سوال منو دادید پس نیازی به انتقال پست نیست
خیلی ممنون بابت اطلاعات مفیدتون
سلام خیلی ممنون
این تایپک معرفی طوطی های منه و شما جواب سوال منو دادید پس نیازی به انتقال پست نیست
خیلی ممنون بابت اطلاعات مفیدتون
سلام
این دودوها جوجه های 45 روزه ی جفت دومم هستن که جفتشون خاکسترین
دوستان ماشالله یادتو نره
اینجا سنش 36 روزه
![]()
سلام.ماشالا هزارماشالا چه جفت خاکستری خوبی هم هستن.جوجه های رنگی و خوبی دادن.ایشالا همیشه اطرافت پر باشه از جوجه های رنگارنگ و زیبا![]()
ممنون اره یکی از جوجه هاشون گلباقالی میشه
جفت باجالیه وحشیه ولی ترس ندارن و گاز هم نمیگیرن یک جفت دیگه دارم دستو میکنی تو قفس دوتاشون حمله میکنن
سلام ابوالفضل عزیز
مبارک باشه خیلی نازن
فقط اگر خواستی بفروشی من خریدارم
چند روز پیش از یکی از دوستان سایت مخواستم بخرم اما متاسفانه ایشون اصفهان بود و نتونستم برم بخرم![]()
خیلی قشنگن مخصوصا گل باقالیه
انشالا که روز به روز زیادتر شن
حسودیم شد!!! اینجا همه تو کار پرورش عروسن!من هنوز چشم به قفس باجیاست!!!![]()
سلام
شما که تو کار هاسکی و بولداگ هستی سطحتون بالاس
اگه جا داشتم سگ پرورش میدادم
منم برا جوجه کشی از اینا کلی دردسر کشیدم
مرغ عشقم خوبه جوجه هاشون رنگوبورنگ میشن 5و6ماه راحت میتونید یک کلونی گنده با 50تا مرغ عشق درست کنید
راستی یادم رفت قابل نداره
پرورش سگ به نسبت هزینش سودش کمه اقا ابوالفضل مگه دستت تو واردات صادرات باز باشه که وارد کنی بفروشی سود بکشی روش
پرورش با توجه به قیمت غذا و دوا درمون نمی صرفه اما خب علاقست دیگه
منم بی میل نیستم.اما چه کنم که کلا خانوادم خلاف من مخالف سرسخت هرجور حیوونین دوست دارنا اما میان غرش رو به من میزنن نازش واسه اوناست!
میگم جفت عروس بگیرم میگن نه همون دوتایی که داشتی مغزمون رو خوردن دیگه نمیذاریم
میگم ملنگو...مادرم میگه همونی که داشتی کم زد خونرو داغون کرد؟!
میگم یه سگ نر میگن همین یکی موهاش خونرو برده.بعدشم لابد میخوای خونرو توله سگ پرکنی!!!
یعنی هرچی بگم اینا یه چی میگن.
اینارم با زور و نقشه و روم به دیوار خالی بندی اوردم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.