اره تخمه احتمال زیاد یا یبوست شده احتمالا(لونه سازی و جفتگیری کردند؟)سلام...
یکی از فنچهای من که 2 ماهش هست و کاملا بالغ شده..3 روزه کاملا پف کرده دیروز بعد از 3 روز گرفتمش و دهانه معقدش رو با روغن زیتون چرب کردم گفتم شاید بخواد تخم اول رو بزاره مشکل پیدا کرده
ولی هنگام چرب کردن دیدم دهانه معقدش اندازه یه نخود باد کرده و صفت شده به نظر دوستان با تجربه داستان چیه...
میدونی علت عمده این قضیه چیه کمبوده کلسیم!!!اگه کف دریا همیشه تو قفس باشه یا از پودر صدف یا کمی پوسته تخم مرغ استفاده میکردی این اتفاق نمی افتاد
با دست نگیرش!و به نظرم تخم مرغ پخته و پلو نده![]()
من دوتا فنچ دارم که یکیش فنچ ادویه ای هست-اونی که پهلوهاش خال خال داره- و فنچ دوم فکر کنم از نژاد دیگه ای هست که مغازه داران به اشتباه میگفتند ماده هست. ولی خیلی خوب میخونه برای همین احتمالا باید نر باشه. خال خالیه همش میره سمت اون یکی ولی اون یکی همش فرار میکنه و اجازه جفت گیری نمیده. و میدونم که بهترین راه تشخیص جنسیت آنها آزمایش دی ان ای هست ولی چند برابر قیمت خودشون هزینه داره.چطور میتونم به آنها کمک کنم و بفهمم جنسیتشون چیه؟ و بعد از آن ، جفت شون رو هم چطور میتونم پیدا کنم؟
سلام.بهترین راه اینه که یک نشون به پاشون ببندی و ببری توی گله رهاشون کنی تا به سمت جفت خودشون برن.معمولا اون هایی که میخونن نر هستن.من دوتا فنچ دارم که یکیش فنچ ادویه ای هست-اونی که پهلوهاش خال خال داره- و فنچ دوم فکر کنم از نژاد دیگه ای هست که مغازه داران به اشتباه میگفتند ماده هست. ولی خیلی خوب میخونه برای همین احتمالا باید نر باشه. خال خالیه همش میره سمت اون یکی ولی اون یکی همش فرار میکنه و اجازه جفت گیری نمیده. و میدونم که بهترین راه تشخیص جنسیت آنها آزمایش دی ان ای هست ولی چند برابر قیمت خودشون هزینه داره.چطور میتونم به آنها کمک کنم و بفهمم جنسیتشون چیه؟ و بعد از آن ، جفت شون رو هم چطور میتونم پیدا کنم؟
سلام.اگر پرنده فروش با تجربه نزدکیتون هست بهش مراجعه کن تا تخم رو از بدنش در بیاره.به احتمال زیاد اگر اقدام نکنید تلف خواهد شد.سلام...
یکی از فنچهای من که 2 ماهش هست و کاملا بالغ شده..3 روزه کاملا پف کرده دیروز بعد از 3 روز گرفتمش و دهانه معقدش رو با روغن زیتون چرب کردم گفتم شاید بخواد تخم اول رو بزاره مشکل پیدا کرده
ولی هنگام چرب کردن دیدم دهانه معقدش اندازه یه نخود باد کرده و صفت شده به نظر دوستان با تجربه داستان چیه...
منظورت اینه میخوای خودت بهش غذا بدی خیلی سخته!!!احتمال زیاد میمیره
اگه هم منظورت اینه که تو قفس براشون چی بزاری
همون ارزن و یک چهارم کتان با اب تازه هر روز
هر 3 روز در میانم هر وعده یکی از غذاهای هویج رنده شده یا تخم مرغ پخته سیب یا سبزی خرد شده براشون بزار همه چی حله![]()
دوستان میخواستم جوجه فنچ رو از مادر و پدر جدا کنم و دستیش کنم
میخوام بدونم چند روزگی جداش کنم و چه غذایی بهش بدم؟![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.