ممنون، هیچی مشکل نداره، خواستم از جنسیتش مطمئن بشم.
در مورد خاروندن سرش یه سوال دارم، وقتی بهم عدات کنه هر وقت بخوام میتونم سرشو بخارونم یا وقتشو خودش تشخیص میده؟اینو میپرسم چون بعضی وقتها جاخالی میده و بعضی وقتها اجازه میده که....
یه سوال دیگه، تو صفحات اول این تاپیک یه قفس از دوستان دیدم فوق العاده بزرگ، شلوغ و زیبا بود که طوطی میتونست خیلی سرگرم بشه با اسباب بازیاش اما از طرفی میگن برای یه طوطی، قفسی خوبه که بتونه راحت بالهاش رو باز کنه، این قفس این طور نبود، حال سوالم اینه که کدوم درسته؟ قفس شلوغ، زیبا و سرگرم کننده یا قفس خلوت که بتونه راحت بالهاشو باز کنه؟
ممنون
با اجازه جناب اسکندری
عروس ها معمولا اونقدری که بقیه طوطی ها خوی وحشی گری دارند این اخلاق رو ندارند و راحتتر و بهتر رام میشن
شما چند روزی سعی کنید با ست بهش غذا بدید،یکم براش وقت بزارید زود رام میشن،عروسهای بالغ رو ظرف چند هفته میشه رام کرد عروس شما که سنی نداره.
وقتی میرید سمت قفسش خودش رو به این طرف و اونطرف که نمیکوبه؟
سلام دوستان
من قبلا یه مرغ عشق کاملا دستی داشتم که عاشقش بودم ولی چند وقت پیش پدر یکی از دوستام فوت کرد بیچاره خیلی افسرده شده بود همون دوستم از چاقالو (مرغ عشقم)خیلی خوشش میومد منم کلی فک کردم دیدم مرغ عشقمو بدم به اون بهتره الانم با هم کلی رفیق شدن منم دلم نمیاد پسش بگیرم حالا تصمیم گرفتم یه عروس هلندی بگیرم چند تا سوال درموردش داشتم
1.نگه داشتن عروس به صورت تکی مشکلی نداره؟
2.عروس توچه سنی باشه زود تر دستی میشه؟
3.چجوری سنشو بفهمم؟
4.شنیدم عروس ماده نمیتونه حرف بزنه درسته؟
5.چجوری نریا ماده بودن عروسو بفهمم؟
6.چجوری بفهمم عروس مریض نیس؟
7.قیمت حدودی عروس چنده؟(البته قیمتش هرچقد باشه مشکلی نیست فقط می خوام سرم کلاه نزارن)
اگه جواب بدین ممنون میشم
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)