سلام به دوستان
خواستم بپرسم که الان که عروسهام جوجه دار شدن غذای خاصی باید به والدین بدم
و دیگه اینکه آیا بهتره که بعد از دوهفته جوجه ها رو جدا کنم و خودم تغذیه کنم تا دستی بشن؟
سلام.مبارکه.
تغذیه ی جفت باید همه ی غذاهای گرم حذف بشن تا جوجه ها دون خور بشن.وگرنه ممکنه قبل از بیست روزگی جوجه ها،جفت دوباره به فکر تکثیر بیفتن از روی مستی.در هفته سفیده تخم مرغ و تخمه رو میتونی روزانه در اختیار جفت بگذاری تا برای تغذیه ی جوجه ها کمکشون کرده باشید.بعداز ده روزگیشون هم جوانه گندم،عدس و لوبیای آبپز میتونید در اختیارشون بگذارید در کنار تخمه و تخم مرغ.هر روز یکی تا تنوع غذایی هم داشته باشن.
نگه داشتن جوچه ها به صورت سرنگی هم کاملا سلیقه ای هست.
ممنون یعنی من اگر سرنگی تغذیشون کنم نسبت به اینکه مادر تغذیه کنه رام تر نمیشه؟ من خودم راغب ترم که مادر بزرگ کنه چون حداقل راحتترم
اگر بخام حلقه پاش کنم اگر نزد مادر قرارشون بدم، شنیدم مادر فکر میکنه یک جسم اضافه هست و همش میخاد اونو بکنه برای همین ممکنه جوجه صدمه ببینه
سلام.بحث رام شدن توی طوطی ها بیشتر بحث اعتماد کردن و وابستگی هست.پرنده ای که سرنگی تغذیه میشه به مراتب وابستگیش بیشتر هست به صاحبش اما پرنده ای هم که بعد از مستقل شدن کنار پدر و مادرش رام میشه میتونه مثل همون جوجه سرنگی رام و دستی بشه.نمونش هم همین خانم shadi.a,rezza.eliasi و خیلیهای دیگه هستن که تک نگهداری میکنن جوجه هاشون رو.
بله ممکنه حتی انگشت های جوجه رو از ته در بیاره برای خارج کردن حلقه اما خیلی از مواقع هم اصلا کاری نداشتن.
سلام
خسته نباشید، امروز موقعی که داشتم سر عروسم رو میخاروندم متوجه شدم زیر منقار پایینی یه سوراخ بزرگ وجود داره، خواستم ببینم این طبیعیه؟
مورد بعد اینه که عروسم فقط اجازه میده تو قفسش سرشو بخارونم، چیکار
کنم که همه جا اجازه بده؟
Sent from my RM-914_im_mea3_379 using Tapatalk
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)