درود
من در بعضي از تانكهاي ديسكس ميبينم كه كنار ديسكس ماهي فرونتزا و سفره ماهي نگه مي دارن.ميخواستم بدونم مشكل بوجود نمياد؟مگه ماهي فرونتزا مهاجم نيست؟
و يه سوال ديگه اينكه اگه يه ديسكس رشد سوز بشه بشه ديگه هيچ وقت به سايزه حداكثر خودش نميرسه؟
درود
من در بعضي از تانكهاي ديسكس ميبينم كه كنار ديسكس ماهي فرونتزا و سفره ماهي نگه مي دارن.ميخواستم بدونم مشكل بوجود نمياد؟مگه ماهي فرونتزا مهاجم نيست؟
و يه سوال ديگه اينكه اگه يه ديسكس رشد سوز بشه بشه ديگه هيچ وقت به سايزه حداكثر خودش نميرسه؟
سلام
درست ميفرماييد ولي مطمئن باشيد اينكار بدون دردسر و راحت نخواهد بود. اين را هم در نظر داشته باشيد فقط يك عكس يا فيلم كوتاه در اينمورد نميتواند دليل درستي اين كار باشد.
ديسكس رشد سوز شده هيچگاه نميتواند به رشد نهايي و طبيعي ديسكسهاي هم سن خود برسد.
با سلام خدمت دوستان عزيز
دوستاني كه تازه ديسكس خريدن اگه قيمت اين نژاد ها بهم بگن ممنون ميشم
ديسكس بلو رويال هشت سانتي متري
سوپر رد پيگن هشت سانتي متري
سوپر رد ترك هشت سانتي
ابي كوبالت هشت سانتي
سوپر پيگن سه اينچي مالزي
سوپر پيگن ده تا دوازده سانتي
دوست عزیز حیوان زنده که مثل اجناسی که تو سوپرمارکت میخریم نیست!! اونم دیسکس
مغازه به مغازه ، گرید به گرید ، بار به بار و ماهی به ماهی قیمتش فرق داره . سوال شما تقریبا جواب نداره . در ضمن هر فروشنده ای یک اسم روی دیسکسش میزاره ... بهتره تو قسمت خرید و فروش دیسکس درخواست خرید بدید دوستانی که موجود دارن قسمت دیسکس هاشون رو براتون ارسال کنند (با عکس)
سلامدوست عزیز حیوان زنده که مثل اجناسی که تو سوپرمارکت میخریم نیست!! اونم دیسکس
مغازه به مغازه ، گرید به گرید ، بار به بار و ماهی به ماهی قیمتش فرق داره . سوال شما تقریبا جواب نداره . در ضمن هر فروشنده ای یک اسم روی دیسکسش میزاره ... بهتره تو قسمت خرید و فروش دیسکس درخواست خرید بدید دوستانی که موجود دارن قسمت دیسکس هاشون رو براتون ارسال کنند (با عکس)
ببخشيد من قصد خريد اين ماهي ها از يكي از دوستان دارم ولي اطلاعاتي در مورد قيمت ندارم تصميم گرفتم در اين بخش سوالم بپرسم وخيلي ممنون از جواب گويي شما
سلام دوست عزیز
فکر میکنم آقای آژیده پاسخ کامل دادن.
فقط من از شما یک سوال دارم.
این عبارت (سوپر) که به اول اسم نژاد ها اضافه کردین یعنی چی؟
من هرچی فکر میکنم تابه حال فقط سوپر رد ملون دیدم و شنیدم و برای این نژاد هایی که شما فرمودید فکر نمیکنم این عبارت رو داشته باشیم.
اگه اشتباه میکنم دوستان تصحیح کنند.
اين اسم دوستي كه قصد فروش دارن برام ارسال كردن من اطلاعاتي در مورد ديسكس ندارم متاسفانه
بهترين كار اينه كه شما عكس ماهيا رو قرار بدين به همراه قيمتي كه اون شخص بهتون گفتن و دوستا نظر كارشناسي بدن و شما رو راهنمايي كنن
ديسكس 8 سانتي از 30 تومان هست تا 300 تومان
درود
دوستان كسي ميدونه ارتميا يخ زده كجا ميفروشن؟
همه آکواریوم های معتبر ......اما زنده ارزش غذاییش بیشتره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.