داداش گلم من مشکلم اینکه که نرم سوار ماده نمیشه اصلا جفت گیریشونو حدود یک ماه که دارم نبینم وقتی جفت گیری نکنن که نطفه نمیزنه داخل تخم چیکار کنم ممنون...این دقعه تخما برداشتم لونه بردارم هر وقت جفت گیری دیدم بزارم یا نه راهنماییم کنین ممنونمسلام.جفت شما انقدر آماده هست که اگر تخم هارو بردارید مجدد تا یک هفته بعدش تخم گذاری کنن.بهتره به تخم ها دست نزنید حتی بعد از 21 روز که از آخرین تخم گذشت و توی این مدت شروع به تقویت جفت کنید درحین نگهداری از تخم ها و بعد از یک ماه از آخرین تخم تخم هارو یکی یکی بردارید تا جفت در صورت اماده بودن تخم گذاری کنن.

تا حالا جفت گیری نداشتن اصلا؟نر میخونه؟کامل زیر نظر داشتیدشون؟

خوب پس تخم ها پوچ هستن و نطفه نداره.اگر از بدون نطفه بودن تخم ها مطمئنید تخم ها و لونه رو بردارید و حداقل دو ماه استراحت بدید و توی این مدت تقویتشون کنید.

تشکر چه علت میتونه داشته باشه که نر سوار نمیشه؟بخاطر تغذیه هستش؟تغذیه تخم مرغ و ارزن و کتان و تخمه و کرفس هویج رنده شده و قطره تقویتی میدادم فک نمیکنم مشکلی باشه؟![]()

از نر ممکنه یک عکس بگذارید؟شما کافیشه،شادونه،جوانه گندم و سبزی جعفری رو جا انداختید از تغذیشون.بخصوص که نر احتمالا یا کم سن و سال هست یا خیلی ناآماده هست.

آقای اسکندری 2روز پیش عروس نری که با وسایل قفس جفتگیری میکرد رو عوض کردم. و یک عروس نر خاکستری گرفتم./ امروز متوجه شدم روی چوب نشسته و با سرعت دمش رو تکون میده./ یعنی این عروی هم مثل همون عروس قبلی هستش/
زنگ زدم به فروشنده میگه اگه میتوتی2تا کتف ماده رو هفتی ببند بعدش نر ه میره سوار میشه/ یا چندساعتی بذارشون توی یک جعبه کوچیک که ماده زیر باشه و نره بالا....................... یعنی چی؟
دیگه خسته شدم. نمی دونم چرا اینطوری میشن/
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.