سلام
ببخشید بابت پست اسپم .
فک کنم پست قبلی من رو ندیدین .
شاید زود پستای دیگه تو تاپیکای دیگه ایجاد شد و باعث شد پست من بره پایین .
ممنون میشم اگه راجع ب پیشنهادم ( تو پست قبلی ) یکم فک کنین ، شاید عملی باشه .
با تشکر
سلام
ببخشید بابت پست اسپم .
فک کنم پست قبلی من رو ندیدین .
شاید زود پستای دیگه تو تاپیکای دیگه ایجاد شد و باعث شد پست من بره پایین .
ممنون میشم اگه راجع ب پیشنهادم ( تو پست قبلی ) یکم فک کنین ، شاید عملی باشه .
با تشکر
سلام . تاپیکی داریم با عنوان کاربران اخراجی و دلایل آن
این کار عملی هست تا حدودی اما نه برای همه . کاری ندارم که این شخص اخراجی کی هست اما کسی که اخراج میشه شما میتونید بگید که مثلا یک ماه دیگه یا دو ماه دیگه طرز فکر ایشون تغییر میکنه ؟ یا مشکل ما با ایشون یا مشکل ایشون با ما حل میشه ؟ شما یه شخص با اطلاعات بالا هستید ، من بیام بگم ایشون رو یک ماه اخراج کردم ، برای شما قابل تحمل هست که آبروتون بره و یک ماه دیگه دوباره بیاین فعالیت کنید ؟
وقتی ادمین یه سایت بخواد اعلام کنه فلانی رو اخراج کردم به این دلیل به اون دلیل ، من جای اون شخص اخراجی باشم دیگه هیچ وقت روم نمیشه برگردم . اگه هم برگردم هیچ فعالیتی نمیکنم چون همه کاربرا میدونن چرا رفتم . شاید مشکلم شخصی با یه نفر بوده که یه روز قرار هست که حل بشه ، شاید مشکلم چیزی بوده که نمی خوام بفیه بدونن .
یه سری مسایل شخصیه و قرار نیست همه دلیلش رو بدونن . همه چیزهایی که باعث اخراج میشه تو قوانین گفته شده ، کافیه شخصی که تازه عضو میشه قوانین رو خوب بخونه . اگه دلیل یه اخراج قابل گقتن باشه میگیم اگه قابل گفتن نباشه نمیگیم . فکر کنم توضیحاتم کامل بود
ممنون از پیشنهادتون
موفق باشید
منظم ترین فرومی که تا الان من دیدم اینجاست.ولی مدیرانش خیلی تند برخورد میکنن.مثل کسیایی که از ادم طلب دارن جواب میدن
در مورد عکس ها هم یه کاری بکنید بالای 50 درصد عکس ها پاک شدن و باز نمیشن
با سلام
درخواست من یه چیزه ! اونم یه چیزی که این فروم کم داره !* دکمه ویرایش زیر پست !
بعضی اوقات کاربران سریع تایپ میکنن یا مشکلی پیش میاد که پست ناقص میشه و همونطوری هم ارسال میشه !*خب این توی مخاطب تاثیر داره !*شکل فرم رو هم از نظم یکم انداخته !
فقط همین !
سلام به همه دوستان
در قسمت مدالهای کاربرها یه لینکی بزارید تا بشه فهمید دقیقاً بابت چی مدال گرفتند ، مثلاً عکسی رو که برنده شده بزارید یا لینکش رو
با تشکر
سلام . مرسی پیشنهاد خوبیه . تو قسمتی که مدال ها معرفی شدن ، اسامی افرادی که این مدال رو دریافت کردن نشون داده شده. این رو نمیشه کاری کرد، روالش اینه ، ولی وقتی روی اسم افرادی که یه مدال خاص رو دریافت کردن کلیک کنید وارد پروفایلشون میشه و اونجا میشه تو قسمت دلیل دریافت مدال آدرس تاپیک مورد نظر رو هم وارد کرد .
این مورد رو برای هم افرادی که مدال دریافت کردن اصلاح میکنم .
ممنون از پیشنهادتون
یه پیشنهاد دارم و اون هم در مورد ایجاد چت باکس در فروم هست ,البته با قوانین
چون کاربرها میتوانند همدیگر را بشناسند و....
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)