بابا جون هرکی دوست داری از این دیسکس ها نزار من دارم دیونه میشم .
ای خدا چی میشه من یه 15 تا دیسکس مثل اینها داشتم . نگید تلاش کن بهش میرسی الان 4 ساله دارم تلاش می کنم هی میام تهران با این همه سختی ولی گیرم نمیاد .
بابا یک فروشنده با انصاف نیست از مالزی یا سنگاپور از این دیسکس ها بیار و اون خوشگل هاش رو یک جای برای دوستانش یا کسانی که خرپپپپول هستند نزار و به ما هم بدند
مگه پول ما با مال اونا فرق می کنه خوب شاید پول ما بو میده !!!!! نمیدونم ولی حیف شد . یکی توی این ایران به این بزرگی بود بهش بگی برات بیار ولی مثل این باشه و دبه نکنه .
میری پیش هر فروشنده میگه ای چندوقت پیش از این اوردم توی سالن ولی بردن . آره آوردی توی سالن ولی برای همه نذاشتی نگاه بکنند و گذاشتی برای دوستان یا فک فامیل یا آقایون .
اقای آژیده کجایی ؟؟؟؟
واقعا پيدا كردن ديسكس با كيفيت و خوب سخت شده. تو تهران به اين بزرگي فقط چند تا مغازه هست كه خوب كار ميكنه كه اونها هم بايد تند تند سر بزني تا شايد سره بار به يه مورد تك و خوب برخورد كني.
خوب دوست عزیز همون رو هم به ما نمیدن . یا باید رفیق شیش باشی یا دلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااار $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ خرج کنی .
در غیر اینصورت هیچ و پوچ
اتفاقا اینجا به نظرم تاپیک خوبی هستش با دیدن این دیسکس ها یه مقایسه ای تو ذهن با دیسکس های خودمون انجام میشه و ادم متوجه تفاوتشون میشه و این که ما کجای کاریم...................
اینم تقدیم به دوستان
پاینده و شاد باشید
مهدی
سلام
عکس دیسکس هایی که میزارید بسیار زیبا هستند فقط تو پست هایی که توشون عکس میزارید یکی ۲ خط هم راجع به رنگ و نژاد اون دیسکس توضیح بدید که پست عکس خالی نباشه
با تشکر
سلام به همه دوستان و اساتید
دوستان میگن که دیسکس خوب گیر نمیاد ولی به شخصه مخالف این حرفم . علاوه بر هزینه که شما باید برای دیسکس باکیفیت بذارید باید وقت هم واسه پیدا کردن اون بذارید. عکس زیر رو من امروز تو یکی از مغازه های شهرمون گرفتم و مسلما در تهران شما میتونید دیسکسهای بهتری پیدا کنید.
![]()
سلام خیلی زیباست . ولی این مورد شانسی هستش و فقط یکی هست . کیفیت باید برای بیشترین دیسکس ها یک فروشگاه باشد که انتخاب خوبی داشته باشید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)