خونه مشکلی ایجاد میکنه واسه دیسکس چون اگه برش دارم کلا تانک زشت میشه و چون محل تانک در سالن زیاد درست نیست
آره گیاه مصنوعی ها رو برشون میدارم زیاد جالب نیست
متاسفانه الان نمیتونم فلیتر سطلی بگیرم ولی بجای اون از تاپ فیلتر استفاده میکنم ولی توی فکرش هستم که بگیرم
الان فقط دو عدد مهتابی کوچیک واسه روشنایی هست میشه واسه رنگ قرمز و آبی از نوار های ال ای دی استفاده کرد؟؟
هرجا گشتم ی تصویر خوب پیدا نکردم گفتم بی تصویر باشه بهتره
سنگ هوا هم چون خیلی شن ریختم روش حباب درشت میده فکر میکردم خوبه ولی حالا میارمشون بالا
ببخشید که خیلی سوال پرسیدم
دوست عزیز بعضی اوقات اتفاقاتی میفته که دیسکس استرس میگیری و حرکات سریع میکنه احتمال داره به اون خونه برخورد کنه
تاپ فیلتر همانطور که بارها اساتید گفتن جریان آب رو به هم میزنه و آرامش دیسکس رو میگیره
برای نو میتونی از ال ای دی استفاده کنی و هم مهتابی هایی که با بادکش میچسبند
سعی کن یه تصویر پشت آبی رن بزاری بهتر میشه
شن های تانکتو وردار یا اگه این کارو نمیکنی شن هایی بذار کا باقی مانده غذا توش نمونه ( شن ریز)
بله حتما باید ریز تر باشه
سلام به همه
من دیسکسام باله بالاشون رو اخر بالش جای دمش رو بشدت تکون میده مشکل از چیه؟
خب روش درمانشونم بگو لطفا
و ایا به باقی ماهی ها سرایت میکنه
دلیل گرفتنشون و کلا یک توضیح خلاصه و جامع
راستی صندوق دریافتتونم رو خالی کنید؟
سلام :
ببین آقا نیما وقتی این مورد از انگل باشه خب اگر مثلا با چشم دیده بشه (مثل ایک بطور مثال)داروی اون رو میشه پیشنهاد کرد ولی بعضیاشون با چشم غیر مسلح قابل دیدن نیستند اونوقت از داروی جنرال استفاده میکنیم موارد دیگری هم هست مثلا گاهی اوقات وقتی سیفون انجام میشه ذراتی توی آب معلق میشوند که روی بدن ماهی میشینه و ماهی با تکان دادن خود میخواد اونهارو جدا کنه اگر از کیفیت بد آب باشه مثلا امونیاک یا نیتریت باشه اونم یکی از عوامل میتونه با شه اگر اینکاری که شما میفرمایید مداوم انجام میده و مشکل با چشم قابل دیدن نیست میتونید از مایکوپور یا امنیپور استفاده کنید ولی اول ببنید واقعا کدام عامل باعث شده بعدش دارو بزنید
یک سوال دیگه
من میخوام دیسکس از اول بخرم
اینکه میگن اکواریوم بدون اب 6تا7 روز توش ماهی نباشه ویروساش میمیره درسته؟
دومین سوال اینکه برای شروع دیسکس سایز ریز بگیرم نگهداریشون بهتره یا سایز متوسط حدود 8تا 10 سانت؟
و اینکه الان که اکواریوم رو اب کردم ولی توش ماهی نیست باید ضدعفونی کنم یا نه چون سریع قبل ماهی هام مریض شدن و نصف روزه کل ماهی های اکواریوم مردن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)