سلام
احتمالا به خاطر این باشه که هنوز کوچکن و کامل نشدن
سلام
احتمالا به خاطر این باشه که هنوز کوچکن و کامل نشدن
بعد ازسیفون تشدید میشه
ولی به قول شما منم احتمال همون آب ro میدم
درود
من يه تانك ٢٥٠ ليتري دارم و توش ٤تا ديسكس ٤ اينچي و يك ٣ اينچي و ٢ تا ٢ اينچي دارم ميخواستم بدونم در هفته چند بار بايد سيفون انجام بدم تا ماهيام رشد سوز نشن و به حداكثر سايز برسن؟
سلام :
آقا میلاد من جای شما باشم یک روز در میان سیفون 50% انجام میدم البته هر کس با توجه به وضعیت دپوی آبی که داره میتونه میزان سیفونش رو تنظیم کنه هر چه سیفون بیشتر سلامت ماهی بهتر اما تو آپارتمان نشینی و ....کمی سخته البته اینو برای کسانی گفتم که مشکل اپارتمان نشینی دارندشما چون تعداد ماهی زیادی نداری عرض کردم وگرنه سیفون هرروزه 100درصدی ایده آل ترین کاره
سلام به همه
میخواستم بدونم که این بحث هورمون زد رشد در ماهیان علمی هست یا صرفا یک شایعه ی عامیه؟؟؟
من اصلا چنین چیزی رو قبول ندارم اگرم باشه برای برطرف کردنش راه دارم.
تراکم در رشد تاثیر داره ولی نه به خاطر هورمون به خاطر کمتر شدن اکسیژن محلول بالا رفتن نیترات و کمتر رسیدن غذا به ماهی و استرس بالا در تراکم بالا نه به خاطر هورمون ضد رشد.
تازه اگه هورمونی هم باشه که من اعتقادی بهش ندارم از اونجا که هورمون ها مواد پروتعینی هستند به سادگی میشه هورمون رو به وسیله ی یک اسکیمر پروتئین از آب حذف کرد.
و با نور زیاد میشه ترشهش رو کمتر کرد. البته اگه هورمونی باشه!
سلام :
این مبحث رو مطالعه بفرمایید
http://www.parsipet.ir/thread12643.html
سلام بابک خان
من این تاپیکو خوندم
منابعی هم که معرفی شده نگاه کردم
ولی فقط آقای وات لی گفتند هورمون که دلیلی هم براش نیاوردن.
بیشتر بحث روی نیتریت و نیترات و اکسیژن محلول هست.
لطفا کسی اگه از ماهیت این هورمون همینطور نامش اطلاع داره اراعه بده تا دربارش تحقیق بکنیم.
با تشکر از بابک عزیز.
سلام :
استاد همون که اسم آقای وات لی مطرح میشه دیگه نمیشه صحبتی کرد نیتریت و نیترات هم که وضعیتش معلوم هست با سیفون هرچه بیشتر میزان اون رو کم میکنند الان فقط باید یک کاری کرد و اون اینکه شما که جوان هستید و بسیار علاقه مند در باره اش تحقیق کنید و نتایج اون رو اعلام کنیددر ضمن این همه فارم معروف در دنیا هست که میبینید حتی روزانه 4بار سیفون 100درصدی دارند پس فعلا اینکار از همه مهمتر هست
ویرایش توسط B@B@K : 31st December 2013 در ساعت 06:40 PM
البته آقای وات لی کارشون درسته ولی ایشونم دانای کل نیستند.
دلیل من برای این سوال اینه که من میخوام سالن رو سامپ (سیستم بسته) کنم البته سالن بعدی رو که دارم طراحی میکنم میخوام ببینم اگه هورمونی هست براش یه فکری توی سیستم تصفیه بکنم.
راستی من سالن های زیادی رو دیدم که خیلی هم معتبر هستند و سیستم بسته هستند اون ها چطور این هورمون رو خارج میکنند؟؟؟ برام سواله.
یعنی واقعا همچین هورمونی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)