دوست عزیز موارد استفاده ذغال اکتیو جهت از بین بردن دارو در تانک اصلی بعد از بیماریه ضمن اینکه مقداری از ذرات معلق رو میگیره و مقداری از بوی نا مطبوع تانک..........
از مضرات ذغال که البته به طور قطع نمیشه گفت بیماری سوراخ سر در ماهی هست که میگم بازم بین علما در این قضیه اختلاف هست
اما در کل استفاده نکیند مگه مجبور بشید بنده مدتها استفاده کردم و بعد از مدتی به این نتیجه رسیدم که استفاده نکردنش بهتره
موفق باشید
ممنون از کمکتون
ی سوال دیگه من الان در حدود یک هفته ای هست که تانک رو آب کردم و و روز اول محلول آکو سیف رو ریختم و بعد از ی روز سه عدد قرص باکتزیوم ریختم و ی پودر سفید رنگ که مال اسیدی کردن آب هست اضافه کردم و دیشب هم دوتا قرص دیگه از همونا بهش اضافه کردم و الان آب روی 30 درجه تظیم کردم و توی تاپ فیلترم سرامیک و زئولیت و بیوبال و سوپاراکسین گذاشتم به نظر شما دیگه آکواریوم آماده شده یا باید چیز دیگه هم اضافه کنم؟؟؟
توی تایپ ها که میگشتم دوستان میگفتن هر 10 لیتر و قاشق غذا خوری هم نمک بریزم ولی من هنوز نریختم گفتم از دوستان بپرسم که درسته یا نه ؟؟
و سوال آخر یکی بهم میگفت که بعد از قرص باکتزیوم باید محلول باکتری مفید دیسکس رو هم بگیری و جعبه مشکی رنک و عکس دیسکس روش بود و قیمت حدود 40000 تومان بود به نظر شما احتیاج هست ؟؟؟
ممنون ببخشید که خیلی سوال پرسیدم
سلام
ماهی هم به این اکواریوم اضافه کردین؟ تا وقتی ماهی در آب نباشد سیکل کامل نخواهد شد. همان آکواسیف و کپسول باکتوزیم کفایت میکند و نیازی به پودر و قرص نیست. محلول باکتری مفید برای دیسکس هم کار نیاز نیست . اگر ماهی قبلن در این تانک بوده باید میزان نیتریت را اندازه بگیرید و اگر صفر بود سیکل کامل شده . در غیر اینصورت بعد از اضافه کردن ماهی باید صبر کنید تا میزان نیتریت به صفر برسد.
سلام دوست عزیز
همونطور که استاد فرمودند تا وقتی ماهی در آب نباشه آمونیاک و در نتیجه نیتریت تولید نمیشه برای اندازه گیری نیتریت و نیترات تسترهایی هست برای هر کدوم که ارزونترینش 25 تومن تترا تا api حدود 50 تومنه
برای شروع سیکل میتونید از ماهی زبرا که ماهی مقاومی استفاده کنید و هم زمان از کپسول باکتوزیم استفاده کنید
send by tapatalk
نه دوست من
این یه حرکت اشتباهه - ردلاین به دلیل داشتن حرکت های سریع باعث استرس دیسکس میشه و همینطوذ موقع تغذیه چون اون زودتر میخوره چیزی باقی نمیمونه
اگر آکوا سیف میزنی نیازی به اضافه کردن ماهی برای آماده کردن نیست
من تجربمو دارم عرض میکنم:
من آب از شیر مستقیم ریختم تو تانک 680 لیتری و آکوا سیف زدم و بعدش دیسکس اضافه کردم بدون مشکل و شاد به زندگیشون ادامه دادن
موفق باشید
ممنون
دوست عزیز دیسکس رو بخوای اصولی نگه داری نباید شن کف و نه دکر زیاد داشته باشید و نباید هیچ ماهی دیگه هم داشته باشید ولی من خودم موقعی که دیسکس داشتم از شن کف و دکر استفاده میکردم که دردسرهای خودش رو داشت
نظر شخصی من این هستش که چند دو نه ماهی زبرا دلقک و تترا نئون و یا رنگین کمان باله ریسمانی با دیسکس نگهدارید بد نیست و همونطور که دوستمون گفتند ردلاین هم حرکات سریعی داره و هم خیلی سریع رشد میکنه ، در نتیجه زیاد غذا میخوره و فضولاتش هم زیاده
شما این عکس آکواریوم ها نگاه کنید در عین سادگی آخر آکواریومند :
آکواریوم جناب محسنی
آکواریوم وحید عزیز
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)