سلام
دوستان من یه جفت عروس هلندی داشتم که خیلی به هم وابسته بودن ولی عروس ماده م به بیماری پرکنی مبتلا شد برای همین مجبور شدم عروس ماده ونر رو جدا کنم و بعد از یه ماهجدا بودن بخاطر یه دامپزشک نفهم عروس ماده م مرد (همین دو روز پیش مرد)
الان هم عروس نرم خیلی بی قراری میکنه
بنظر شما اگر یه جفت دیگه براش بخرم خوبه یا قبولش میکنه ؟؟؟
ممنون
باید چند روز دیگه صبر کنید
یک ماده اماده بخرید تو دوتا قفس یک مدت باشن از غذاهای محرک استفاده کنید بعد بذارید تو یک قفس
سلام خدمت دوستان.
من یه عروس ماده رام داشتم که از عید پیش من بود و الان دیگه خیلی مستی میکرد رفتم براش جفت خریدم.
عکس ها رو میذارم بی زحمت یه نگاه کنید، سن هر دوتا رو بگید؟
راستی عروس ماده من خیلی رامه ولی این عروس جدیده که امروز آوردم وحشیه. برای جفت انداختنشون باید چیکار کنم؟
الان تو دوتا قفس جدا هستن. جاشون پیش بخاریه و ظهر ها هم نور آفتاب میخوره. مشکل نداره؟
عکس عروس ماده قبل از آوردن جفت که دیروز عکس گرفتم :
عکس عروس نر :
![]()
سلامسلام خدمت دوستان.
من یه عروس ماده رام داشتم که از عید پیش من بود و الان دیگه خیلی مستی میکرد رفتم براش جفت خریدم.
عکس ها رو میذارم بی زحمت یه نگاه کنید، سن هر دوتا رو بگید؟
راستی عروس ماده من خیلی رامه ولی این عروس جدیده که امروز آوردم وحشیه. برای جفت انداختنشون باید چیکار کنم؟
الان تو دوتا قفس جدا هستن. جاشون پیش بخاریه و ظهر ها هم نور آفتاب میخوره. مشکل نداره؟
عکس عروس ماده قبل از آوردن جفت که دیروز عکس گرفتم :
عکس عروس نر :
تو دوتا قفس جدا گانه بذارید به مدت 20/30 روز بعد که بیتابی میکردن برن پیش هم بذارید تو یک قفس
نور افتاب باید نصف قفس رو بگیره
از غذاهای مست کننده تو این مدت استفاده کنید(نه زیاد)
به نظر بالغ هستن مخصوصن نر
کناذ باخاری نباید باشن نهایت یکی دومتر دورتر
قفس ها ثابت باشن
هلندی ماده رو سعی ککنید کمتر بیارید بیرون
مرسی. الان همون کاری که گفتید کردم. قفس ها پیش هم باشن.سلام
تو دوتا قفس جدا گانه بذارید به مدت 20/30 روز بعد که بیتابی میکردن برن پیش هم بذارید تو یک قفس
نور افتاب باید نصف قفس رو بگیره
از غذاهای مست کننده تو این مدت استفاده کنید(نه زیاد)
به نظر بالغ هستن مخصوصن نر
کناذ باخاری نباید باشن نهایت یکی دومتر دورتر
قفس ها ثابت باشن
هلندی ماده رو سعی ککنید کمتر بیارید بیرون
در ضمن نره از ظهر به بعد هر 1 ساعت هی میخونه و اینور و اونور میپره. تا ماده هم بالا نیاد و جواب نده قطع نمیکنه
سنشو نمیتونید بگید.
سلام
عروس من خیلی سر و صدا میکنه به طوری که همه رو کلافه میکنه همشم دنبال استیل یا اینه میگرده خودشو توش ببینه بیشتر سرو صدا کنه
چکارش کنم ؟ صداش اذیت میکنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.