دوستان سیکل ازت رو با همه لایو راکم شروع کنم ؟ یا با مقدار کم؟خیلی تفادت داره؟چون شهرستان هستم نمیتونم بگم توی 2 مرحله بفرستن
شرمنده من میرم مطلب میخونم واسم دائم سئوال پیش میاد.
uv ,واسه 500 لیتر چی مناسیه؟ قدرت پمپش چقدر بایس باشه؟
تو شن معمولا اشغال زیاد پیدا میشه من یادمه نوک فلزی شارژر هم تو شن ه و نخودی هایی که اون موقع خریدم بود!!!!
بهتره اول فقط یه تیکه لایو راک اضافه کنید ( میتونید بجای این از چیزهای دیگه هم استفاده کنید )
بعد که سیکل طی شد لایوراکهای اصلی رو وارد کنید
درسته احتمال داره یه کم سیکل طولانی تر شه چون دوباره به هم میزنه یکم سیکلو احتمالاً ولی به لایوراکا کمتر لطمه وارد میشه
این حرفا چیه عزیز
رو هر uv نوشته واسه چند لیتر هستش و اینکه واتر پمپ با چه قدرتی لازم داره
[QUOTE=محمد صادق بهمنش;1
بهتره اول فقط یه تیکه لایو راک اضافه کنید ( میتونید بجای این از چیزهای دیگه هم استفاده کنید )
بعد که سیکل طی شد لایوراکهای اصلی رو وارد کنید
درسته احتمال داره یه کم سیکل طولانی تر شه چون دوباره به هم میزنه یکم سیکلو احتمالاً ولی به لایوراکا کمتر لطمه وارد میشه
[/QUOTE]
دوستان از چی و چه میزان برای 520 لیتر استفاده کتم؟ در ضمن من microbacter7 brightwell و reef biofuel brightwell رو دارم.استفاده از این 2 به تهایی باعث شروع سیکل میشه یا این محصولات نیاز به یه راه انداز اولیه دارن و در کنار اون استفاده میشن؟ منظورم اینه باید یه عامل بالا برنده آمونیاک استفاده کنم و این محلول ها فقط به تسریع سیکا کمک میکنن. در ضمن اگر سنگی استفاده بشه مه تصفیه شده باشه جظور سنگ تصفیه شده باعث بالا رفتن آمونیاک میشه؟مگه سنگ تصفبه شده سیکل رو نمیگزرونه؟!!!
در ضمن برای نگهداری دونه های Nirtat R و Organit P مش ریز از کجا تهیه کنم؟ خیلی دونه هاش ریزن.در حد پودرن خدایی!!!مش ها از توری های معمولی یه راحتی رد میشن.
این 2 تا محصول هر 2 عمل باکتری سازی رو تسریع میکنن که البته biofuel رو نیترات هم تاثیر میزاره و اون رو کاهش میده, شما وقتی هیچی داخل تانک ندارین پس هیچ آمونیاک حتی کم هم وارد نشده با همون صخره تصویه شده هم مقداری آمونیاک وارد سیستم میشه که باعث شروع سیکل میشه بعدن هم حتی وقتی سیکل طی شد هر موجود زنده ای تولید آمونیاک میکنه که چون سیکل دیگه طی شده این آمونیک سریعا تجزیه و به نیتریت و در آخر به نیترات تبدیل میشه!(خیلی سریع البته اتفاق میافته)
این رزین ها رو هم داخل جوراب زنونه بزارین دیگه دونه هاش نمیریزه! فعلا هم نیاز نیست بزارین داخل تانک بعد اینکه سیکل طی شد بزارین طبق دستور هم شارژشون کنین!
سلام دوست عزير..
فقط يه چيز ميخوام بگم و اون اينه كه اگه شمادر هر ماه 10% از آب تانكتون رو سيفون كنين..يعني اگه تانكتون 500 ليتري هست 30 تيتر از آبشو در هر ماه خارج كرده و به همان اندازه آب تازه همراه با نمك وارد تانكتون بكنين هيچ نيازي به هيچ مكملي غير از يد ندارين....و انجام اين كار نيز باعث كنترل بسيار عالي نيترات ميشه
اين تجربه خود منه
دوستان اینطور که مطالعه کردم سنگ دولومیت میتونه عامل ثبات کلسیم در تانک باشه.از هفته چندم به تانک اضافش کنم.آیا تاثیری روی منیزم هم داره؟
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)