دوستان همه ی طوی کوتوله ها گاز میگیرن؟ اخه من تازه میخواستم بگیرم یدونهاگه گاز میگیرن نگیرم
یهو چشم آدم رو گاز بگیره چی...
![]()
دوستان همه ی طوی کوتوله ها گاز میگیرن؟ اخه من تازه میخواستم بگیرم یدونهاگه گاز میگیرن نگیرم
یهو چشم آدم رو گاز بگیره چی...
![]()
اول اینکه برزیلی گزینه ی مناسبی برای رام و دستی کردن نیست چون چندان تمایلی برای صمیمیت با انسان از خودش نشون نمیده و بیشتر به هم نوعان خودش روی خوش نشون میده.ولی اگر جوجه باشه میشه روی رام کردنش حساب کرد.
دوم اینکه دوست عزیز همه ی طوطی ها ممکنه یک زمانی گاز بگیرن.حتی اگر رام رام باشن.پس به هیچ وجه نباید به چشم نزدیکشون کرد.
سلام دوست عزيز
از دو ويتامين كه گفتيد فقط ad3e پيدا كردم با هزار زحمت
ويتامين e هيچكس نداشت و ميگفتيد قيمت خيلي بالاي داره و گفتند با خريد ad3e ديگه نيازي به e نيست درسته؟
بعضي ها ميگفتن از نوع انسانيش استفاده كنيد ايرادي نداره
بعد دوره اي كه روي بطري نوشته شده بود سه تا پنج روز هست و بايد در ابشون حل بشه منتها امروز اصلا از اب نخوردن بايد چند روز استفاده كنم؟
ولي ولع خوبي براي خودن كافيشه شاهدانه ارزن و كتان دارند (تا ته ميزنن به بدن)
برنامه غذايي گذاشتم تا هر روز يك غذا خاص داشته باشند طبق گفته شما
جوانه گندم _هويج و جعفري_ ماش ابپز_هويج و جعفري_ جوانه گندم_ماش ابپز_ ميوه مثلا سيب به نظر شما خوبه
يادم رفت ببخشيد هزينه ازمايش چقدر هست ؟
كجا بايد ببرم براي ازمايش؟
عكس هم به زودي ميزارم
بازم ممنونم
طوطی من هم همینطور بود.
این طوطی ها وقتی به سن بلوغ نزدیک میشن یخورده بازیگوش و همش گاز میگیرن تا حدی که من از اهلی کردن طوطیم ناامید شده بودم
اصلا پیشم نمی مون و دستمو گاز میگرفت تا ولش کنم
گوش و بینی نزدیکشون ببری گاز میگیرن ولی طوطی من حتی با مژه ی من بازی میکنه و اصلا با چشم و لب کاری نداره.
یه خورده تحمل کنی امکان نداره خوب بشه
سلام یکی از پرنده فروشان مشهد تو خونش برزیلی پرورش میده خودش گفت اگر الان زنگ بزنم خونه برات 6 تا جوجه سرلاکی برزیلی میاره بنظرتون از این اقا یه جفت بخرم قیمت جفت هم 300 به بالا هست این اقا کلا تو پروش طوطی ماهره چند جفت ملنگو رنگی هم داره من فقط به دو نفر تو مشهد مطمعنم یکیش اینه یکی دیگه هم پرنده های استسنایی میاره الان هم یه جفت ماکاعو داره .کسی تو مشهد پرورش برزیلی یا یک جفت داره یا کسی رو میشناسه بفروشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)