رودش که باشه تو نمیره .... 2 ساعت اینطوریه بد خوب میشه 5-6 ساعت بعد دوباره میاد بیرون ..بعد اگه نگاه کنی سوراخ مقعد که اونجا نیست جلوتره . تو عکس معلومهمگه روده از مقعد ماهی نمیزنه بیرون ؟
روده اش زده بیرون دوست عزیز این ماهی مشکل دستگاه گوارش داره
با سلام
بال يا دم فلاور خورده (پوسيده ) بشه يا به قول معروف ضايع شده باشه آيا ترميم ميشه؟
دواي دردش چيه؟
حتي بعضي فلاور ديدم كه ته بالشون(چسبيده به بدن)قرمز ميشه دليلش چيه؟
سلام ..عکس بزار،،برادر،،،دلایل ،،زیادی میتونه داشته باشه
اساتید محترم در صورت امکان نظرتونو در مورد این فلاور بدین !
سایزش 8 سانت -قیمت 70000تومان
ارزششو داره؟
![]()
ماهی خوبی هم رنگش هم خالهای مشکیش که دو ردیف
فقط پوزه اش یک کم بلند که با بزرگ شدن هدش کمتر دیده میشه
این ماهی که من میبینم سایزش خیلی بیشتر از 8 سانت
به هر حال
هدش بزرگ نمیشه ولی رنگش جای کار داره
سلام
من یه سوال دارم
الان یه فلاور ماده گرفتم بذارم پیش فلاورم
این ور شیشه که مادهرو گذاشتم . این فلاور نرم داره خودکشی میکنه . همش دور خیز میکنه با کله میکوبه تو شیشه . یا میزنه به شیشه . یا میخواد از کف یه راهی پیدا کنه
2 -3 بارم پریده که از بالا شیشه بتونه بره . 3-4 ساعته ول نمیکنه خشته هم نمیشه ... کار دسته خودش نده ؟ یه بار یه ماده دیگه گرفتم باهاش نساخت ولی در حد 1 ساعت از این کارا میکرد
البته بازم نه به این شدت . الان خیلی قاطی کرده .. طبیعیه نگران نباشم یا اینکه کار دیگه ای بکنم ...
نره 20 سانته شاید یکم بیشتر ماده 15-16 سانت
طبیعیه دوست عزیز ولی بهتر برای ن 20 سانتی از 1 ماده 10 سانت برای جفت زدن استفاده کنی چون جفت خوردن با ماده کوچیک تر راحت ترسلام
من یه سوال دارم
الان یه فلاور ماده گرفتم بذارم پیش فلاورم
این ور شیشه که مادهرو گذاشتم . این فلاور نرم داره خودکشی میکنه . همش دور خیز میکنه با کله میکوبه تو شیشه . یا میزنه به شیشه . یا میخواد از کف یه راهی پیدا کنه
2 -3 بارم پریده که از بالا شیشه بتونه بره . 3-4 ساعته ول نمیکنه خشته هم نمیشه ... کار دسته خودش نده ؟ یه بار یه ماده دیگه گرفتم باهاش نساخت ولی در حد 1 ساعت از این کارا میکرد
البته بازم نه به این شدت . الان خیلی قاطی کرده .. طبیعیه نگران نباشم یا اینکه کار دیگه ای بکنم ...
نره 20 سانته شاید یکم بیشتر ماده 15-16 سانت
مهدی اقا 1 عکس بدون نور قرمز بزار تا رنگ واقعیش معلوم باشه
شکل خالهاش و استیل بدنش خوب نیست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.