مـــا عکس جدید میخوایمــــــــــا
بهار از سمت داخل چسب زدی یا بیرون؟
اگر سمت چسب دارش رو به داخل هست اذیت میشه،یه وقتایی ممکنه موهاش بچسبن بهش و کنده بشن و دردش بیاد
اگر هم یوقت خدایی نکرده بخورشون مریض میشه،بهتر بود با کارتن پلاست یا پارچه محکم یا یه چیز دیگه که براشون خطر نداشته باشه قفس رو میپوشوندی
نه دولایه چسب رو به هم چسبوندم. نه خدارو شکر طرفش نمی ره پیتر زیاد اهل جویدن نیستمـــا عکس جدید میخوایمــــــــــا
بهار از سمت داخل چسب زدی یا بیرون؟
اگر سمت چسب دارش رو به داخل هست اذیت میشه،یه وقتایی ممکنه موهاش بچسبن بهش و کنده بشن و دردش بیاد
اگر هم یوقت خدایی نکرده بخورشون مریض میشه،بهتر بود با کارتن پلاست یا پارچه محکم یا یه چیز دیگه که براشون خطر نداشته باشه قفس رو میپوشوندی
خوب همینکه اهل جوییدن نیس خوبه... این بچه های من که ترتیب کارتون پلاست رو هم دادن... دیگه امنیت هم نداریم... قربونشون برم هرطور شده خودشون رو به بیرون از خونشون میرسونن! میرن شبا به انبار غذاشون دست برد هم میزنن... جاش رو خوب بلدن...
آخی نازی میان بیرون؟ چه خانه نگران نیستی کاش می شد منم پیتر رو آزاد می گذاشتم اما اتاقم سوراخ سومبه زیاد داره
عکس خانوادگی بذار ببینمشون
راستی اسم پروتئین هایی که بهشون میدی چیه؟ راضی هستی؟
ببخش دیر ج دادم... یکم درگیر بودم. آره میان بیرون و کلافم کردن. چشم میذارم حتما.
حقیقتا اسمش رو یادم نیس. مجددا که خریدم حتما میگم. بد نیستن اما اجباری برای خرید و دادنشون نیس.
سلام... ما بازم اومدیم... اینم عکسای جدیدمون...
چه خبره دیگه...!؟
وای مردم از خنده الوین دیگه از هیکلشم نشه فهمید پرخوره از تو ظرف نشستنش میشه!!!
حتی توش خوابیده!!!!زنبیل گذاشته؟
امااااا بازم فلونو عشقه!!!!قربونش بشممم
حمیییید قیافتو اونجوری نکن!چقد گفتم جدا کن...حالا ریاضت بکش تا دیگه دلت بیاد جداشون کنی![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.