نیما جان تفننی دیگه چه حرفیه،خوکچه ها باید هر روز گوجه بخورن چون بدنشون قادر به ساخت ویتامین ث نیست و از واجبات غذایی براشون به حساب میاد
حمید جان یونجه غذای اصلی خوکچه هاست که باید همیـــــــشه در دسترس شون باشه
اون هم یونجه ی خشک نه تازه،هر چی ساقه ی یونجه ها سفت تر و قطور تر باشه و خود یونجه خشک تر،بهتره
اکثر پت شاپ ها دارن اما از باشگاه های سوارکاری هم میتونی تهیه کنی که پرس یونجه دارن!
منکه یبار خودم رفتم سر زمین یونجه،یه گونی تازه اش رو چیدم و خشک کردم!از تولید به مصرف!!
این پست رو مطالعه کنین،فکر میکنم بتونه کمک تون کنه توی غذاییه بچه ها:
http://www.parsipet.ir/thread6263-14.html#post121218
برای جایزه هم به جای روزنامه و کاغذ بهشون جعفری بده،خیلیییی دوست دارن اما حواست باشه که زیادش براشون خوب نیست
حمید جان ضمنا الان یهو یادم افتاد،من توی عکس ها هیچ اثر و ردی از اب ندیدم!
برای خوکچه ها اب میذارین؟
خوکچه ها خیلییییی اب میخورن و حتی اگر کاهو بهشون زیاد بدین اما هر زمان که تشنه باشن تشنگی شون بر طرف نمیشه چون کاهو تمام وقت در دسترس شون قرار نداره و نمیتونه جایگزین اب باشه.
حتــــمــــــــا براشون اب بذارین
من همیشه از اینکه نکنه یوقت پت هام تشنه بمونن وحشت داشتم!
راستی عروس بهاره رو هم بده بهش تا با نسرین وارد عمل نشدیم!
آره خوب الان رفتم براشون از پت شاپ 20تونم يك پلاستيك بسته بندي شده يونجه خريدم. دادم بهشون اما خيلي تمايلي به خوردن نداشتن. يك غذاي فله اي هم بود كه براشون خريدم واسه اولين بار... ديگه همينارو ميدم بهشون تا ببينم بالاخره ميخورن يا نه اما بايد بخورن! آب رو هم خوب هركار ميكنم نميخورن... فقط چپه ميكنن. از اون غلطكيا هم ميخواستم بذارم اما...! گوجه و... همه بهشون ميدم به اندازه كافي. اما خوب جعفري رو ميدونم كه ديوونه وار عاشقشن. بهشون هم ميدم به اندازش. منم از ترس تشنگيشون خييييييييييلي بهشون كاهو ميدم.. اما روزي 4 كيلو كاهو رو فراهم كردن و ستن و... جالب نيس.... صداي خانواده هم درومده ديگه.
بله خبر دارم قراره شبانه بياين دنبال بچم... هنوز بهاره ازم خواستگاريش نكرده... بعله شادي جان
قربئن داداشي... اينجا 1كيلويي هست پوشال 20تومن... زوره خداييش انقدر پول بدي واسه 1دفعشون.
آره رفتم امروز ينجه خريدو براشون اما زياد طرفش نميرن كه بخورن مگه اين كه كم كم به خوردنش عادت كنن. يك غذاي ديگه هم خريدم كه اسمش رو نميدونم...
مرسي عزيز... هرجور باشه هرچي باشه پيدا ميكنم... خيلي آقايي... فدات
بچه های من باکلاسن عمو حتی ژولی هم با تمام شر بودنش وقتی موبایل رو نشون میدم می گم عکس فریز می شه حتی اجازه دادن من کلاه رو روی سروشون خوب تنظیم کنم و تکون نخوردن تا عکسم رو گرفتم ..... نوش جونتون گوارای وجودخونه خوبی هم براشون درست شده مبارکشون باشه ظرف آب چی میزاری که چپه می کنن؟ من از همین ظرف پنیرها براشون گزاشتم فعلا که چپه نکردن کاسه می زاشتم همش می ریخت باید یه جایی بزاری که کمتر به رفت وآمد شون مربوط باشه
سلام شادی جان من بخاطر اینکه فکر کردم دیگه هممون قضیه گوجه فرنگی رو میدونیم اسمی ازش نیاوردم . منظورم از تفننی این بود که مثلا میوه وسبزیجاتی که میدیم به خوکچه بخاطر تنوع هستش مثلا من که کلم هرروز واجب نیست بدم بهش یا تربچه که هرروز نمیدم بعضی وقتا میدم که تنوع بشه تو جیره غذاییشون . یونجه و گوجه فرنگی پای ثابت تغذیه خوکچه هایه منه البته فلفل دلمه هم هرروز هست . مثلا من کاهو نمیدم اصلا . خب آب میخورن حسابی از ظرف آبشون نیاز نمیبینم کاهو و خیار بدم بهشون . ظرف آبم ازاین ساچمه ای ها هستش . امیدوارمرفع ابهام کرده باشم .![]()
ما بچه های باکلاس رو میخوریم هااااا
آروم بگیرن برای عکس شده آرزوم! ممنون مرسی... دیگه خلاقیتی بود که در کردممن از این ظرفایی که برای پرنده ها غذا میکنن که سایزشم بزرگه نسبتا میذارم براشون اما خوب کاری باهاش ندارن و بعم چپش میکنن... فعلا که دارم کاهو رو کم میکنم تا بیشتر آب بخورن اگه موفق بشم...
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)