بسیار بسیار عالی اقا مصطفی دست راستت رو سرمون
این همه فلاور می خوایی چکار کنی اقا مصطفی بده برات ازشون نگه داریم اینجوری اذیت می شی
واقعا جای احسنت داره کارت اقا مصطفییکمی به این پرورشگاه دارا هم تکثیر فلاورنشون بده اینقدر فلاور اشغال ندن تو بازار
بسیار بسیار عالی اقا مصطفی دست راستت رو سرمون
این همه فلاور می خوایی چکار کنی اقا مصطفی بده برات ازشون نگه داریم اینجوری اذیت می شی
واقعا جای احسنت داره کارت اقا مصطفییکمی به این پرورشگاه دارا هم تکثیر فلاورنشون بده اینقدر فلاور اشغال ندن تو بازار
سلام
مرسی استاد از این قابل دونستید و اینجا سر زدید
قابل نداره اقا سعید
چرا باید به کسی نشون بدم اقا با دست خودم نون خودم اجر کنم
یک جفت جدید خریدم که دیشب تخم ریختن
نرش از فلاورهای قدیم امین aa27 هست و ماده هم از بچه های فلاورهای دوست عزیزم ناصر
دعا کن نر اسپرم داشته باشه اون موقع فقط باید تایلندی ها بیان برای رغابت
ویرایش توسط shellman2008 : 10th November 2013 در ساعت 03:50 PM
تبریک میگم بچه های جدید و پدرهای آینده و جفت جدیدو کلا همه رو باهم
چقدر بامزه آروم موندن تا بگیریدشون
امیدوارم همیشه موفق باشید
صاحبشون قابله
الانشم دست کمی از فلاورهای تایلندی فکر نکنم داشته باشن مطمئنم روزی می رسه که باید بیان جلوتون لنگ پهن کنن
جفت جدیدو فکر کنم بدونم کدوماست مادش که زد زد تکثیر ناصر که اونم خداییش فلاورای تکثیریش مثل خودت حرف نداره نرشم که قبلا مال داش امین بوده(همون aa27) ولی داش علی بزرگش کرده (kenzo) خداییش امارو داشتی اقا مصطفی (خانم مارپلم نمی تونسته اینجوری امار بگیره)
حالا نمی خواد نشونشون بدین فقط ارشادشون کنید از این فلاورهای قشنگشون کم بدن تو بازار
ارادتمند
مصطفی عزیز فکنم این کامفا هم قسمت خودت باشه دومادش کنی اون نرهم چه زندگی نامه ای داشت واسه یکی از دوستانم خریدمش که این کاره نبود روش با خیلیا شرط بستم رو سفیدمم کرد خودم عکسشو که دیدم یکی از قشنگترین فلاورای بود که دیده بودم ببین نینیاش چه بشن استاد فکر کنم شاگرد خوبی بودم که یکی از انتخابام زیره دست شما دوماد شده![]()
سلام . استاد خیلی کیف کردم از عکسهاتون .... همیشه شاد و سلامت و پیروز باشید
سلام و درود به این همه تجربه و دانش
تکثیراتون بسیار زیبا هستن
مبارک باشه
موفق باشید
سلام ،،مصطفی جان ،،،تبریک میگم،،،چه فلاور های خوش خط ،خالی تکثیر کردی ،،البته هد اون دو بندی حرف نداره ،،ماد اش فرق میکنه یا نراش،،،،،،ایشالله یک روز گینگ تکثیر کنی،،،،راستی به نظرت چشم سفیدی از ماده به ا رث میرسه یا نر ،،یا باید هردو چشم سفید باشند،،،
ارادتمند،،
این فلاور بزرگا ناصر خان بقول معروف ته بار هستند خوباشون به عکس گرفتن نرسید اکثر تو مایه های همون نر بزرگ که برای تکثیر نگهش داشتم بودن
بچه های سری جدید رو عکس میزار تا دوستان ببین
این دوبندی ها که عکس شون رو گذاشتم کلا از 1 جفت دیگه هستند
در مورد چشم سفید زیاد دیدم که نر چشم سفید رو با ماده چشم قرمز جفت میزنن
البته بهتر اینکه هر دو والد چشم سفید باشن
باسلام
هروقت بي حوصله هستم و حالم گرفته ست و ميخوام يكم بيام روي فرم ميگم كجا برم كجا نرم.بعد به خودم ميگم ميرم تاپيك عكس مصطفي...
خدايي دست مريزاد و دم شما گرم كه خيلي باصفايي...
حاجي بازم از اينكارا بكن...
باتشكر farhad-2007
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)