سلام علیرضا جان خیلی زیبا وچشم نوازه واقعا لذت بردم قصد داری کف هیرگراس باشه فقط؟
سلام علیرضا جان خیلی زیبا وچشم نوازه واقعا لذت بردم قصد داری کف هیرگراس باشه فقط؟
سلام آقا علیرضا . تانک گیاهی زیبایی شده . از نظر تجهیزات هم حرفه ای کار کردی . فقط باید صبر کنیم ببینیم با رشد گیاها چه شکلی بخودش میگیره . ببخش فضولی میکنم اون سنگ سمت چپ جلوی درخت رو گرفته . فکر کنم بخوابونیش بهتر باشه . فعلا کود آهن نزن تا زردی برگها رو ببینی . سیفون هفتگی یک سوم حجم تانک رو پیگیری کن تا رشد جلبکها از همون اول کنترل بشه
موفق باشی
سلام مهدی آقا
فضولی چیه دوست عزیز خوشحال میشم نظرات دوستان رو بدونم درخت رو از دو تیکه چوب درست کردم و سنگ رو اونجوری گزاشتم تا دو تا چوب که بغل هم هستند دیده نشن ، بازم چشم اون رو به بغل میکنم
سیفون تا بحال دو بار انجام دادم و سعی میکنم ترک نشه
الآن هم یه سری از برگها جلبک دارن که فکر کنم از قبل بودن و من خوب تمییزشون نکردم که فعلاً به صورت فیزیکی حذفشون میکنم
ممنون که سر زدید
سلام آقا شن چینی تز کجا گرفتی و چند ؟ من مشهد ندیدم 1 سوال دیگه کپسول 3 کیلویی من پرسیدم 80 تومن دستگیره ای 40 می گفت واسه تعویض شیر ! کپسول کوجا گرفتی ؟ . در ضمن مبارک باشه آکواریوم![]()
سلام دوست عزیز
به پارسی پت خوش اومدید
بستر چینی رو از آقای نقیب گرفتم هنوز یه دونه داشت اگه بیشتر میخوای باید سفارش بدید براتون بیاره اتفاقاً پس فردا بار داره و امشب یا فردا صبح باید سفارش بدید شمارش رو پیام خصوصی میکنم براتون
کپسول آتش نشانی رو من تو خونه داشتم و قیمت جدیدش رو ندارم ولی اگه 3 کیلویی بخواد 120 دربیاد من 10 کیلوییش رو 150 قیمت دارم شماره این رو هم براتون میفرستم
من کپسولم رو بردم اول جاده شهرک صنعتی توس کارخانه گاز اکسیژن توس ، شیرش رو همونجا عوض کرد و گازش زد فقط کپسول که میخرید حتماً روش رو نگاه کنید که تاریخ تست داشته باشه (یه تاریخ هستش حک شده به میلادی) وگرنه کپسول رو شارژ نمیکنن و اگه تاریخ 2008 به پایین باشه میگن کپسول باید دوباره تست بشه
ممنون از محبت شما
سلام دوستان
این برگ لودوژیا وسطش قهوه ای شده مال فقر آهنه یا نه بقیه هیچ کدوم مشکل ندارن
![]()
سلام دوست عزیز
واقعا تبریک می گم![]()
![]()
خیلی حساب شده و خوب شروع کردین
ایده استفاده از اون مدل جاوا به عنوان برگ درخت رو هم من خیلی پسندیدم، اگه شاخه ها رو پر کنه خیلی عالی میشه
ولی به نظرم یه خورده دیگه رو کلیت دکورتون فکر کنین و سعی کنین سنگهای بیشتر و بهتر گیر بیارین
به ترکیب رنگ سنگاتون و رنگ بسترتون هم توجه کنین، فک کنم سنگایه قهو ه ای تیره خوب میشه و لی خیلی کم گیر میاد ( اینایی که گفتم منظورم این بود که در کل به فکر پیشرفت دکور تانکتون باشید، قصد فضولی
نداشتم)
خلاصه خیلی واستون آرزوی موفقیت می کنم،![]()
![]()
![]()
سلام آقای نوروزی عزیز
آقا مبارک باشه ، دیگه شوربازیو کنار گذاشتین رفتین سراغ گیاهی
منم یه تانک شیرین دارم که الان یه تعدادی آفریقایی دارم داخلش ، بعضی وقتها میزنه به سرم که گیاهیش کنم ولی از ترس رئیس خونه جرات ندارم
تانکتون خیلی زیبا شده منتظر عکسهای خوشگلتون هستیم
موفق باشید
سلام
این اول کاره تا یکم گیاهها رشد کنن و بشه ازشون دکور مورد نظر رو ساخت و شما دوستان تو این ضمینه باید کمک کنید و خودمم هم از تازه کاری دربیام
سنگ خوب گیر نمیاد ،نمیدونی چقدر سنگ جمع کردم تا این دوتا از توش درومده کوههایی که من رفتم سنگاش همش تیره بود
سلام
قسمت این جوری بود که شور بازی رو بزارم کنار و بیام سراغ گیاهی
ممنون که سر زدید
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)