سلام
tds یک خیلی کم هست اب RO که این دستگاه های صنعتی می فروشند 10 هست
اون تستر هاشون یک ضریبی دارد من فکر می کنم برای شما 100 باشد نه 1
شوری روی چنده ؟ اگه شوری هم بالا باشه سختی هم بالا میره
من تابحال نشنیدم و ندیدم که سختی در تانک خود به خود بالا بره چون المانهای سختی جزو عناصری هستش که در تانک آب شور مصرف میشه و اصولاً باید کم کم افت کنه
شما یا تسترت خرابه یا یه چیزی به تانک اضافه کردی که تعادل رو در تانک بهم زده و بهترین روش سیفون کردن هستش و همونطوری که آقا داوود گفت نمک برایت ول بگیر سختیش روی 7.5 هستش و با اون سیفون بزن
سلام دوستان من بلو تانگم که در قرنطینه بود ، فقط روز دوم یه ایک کوچک زد و الا که 5 روز ازش میگذره کاملا سر حال و غذا هم خوب میخوره....به نظرتون بندازم تو تانک اصلی یا بازم صبر کنم ؟
من با هر 5 لیتر سیفون دو واحد میارم پایین kh آبمو همون ro خالی به راحتی میارتش پایین جای تعجبه فقط واسم چطور شوری آبم کم نمیشه فکر کنم ماله kh بالاست هم شوری حفظ می کنه هم ph اگه بخوام سه روز یه بار سیفون کنم به سرعت میاد پایین من هر شب دوتا دوتا میارمش پایین هزینش میشه 200 هزار تومن اگه بخوام 3 بار 1/3 رو کم کنم تانکه من 400 لیتره ترجیح میدم با ro بیارمش پایین بدون هیچ هزینه ای![]()
سلام
بستگی به خودتون داره ولی دقیق روی بدنش رو نگاه کنید که نقطه های سیاه نداشته باشه که تقریباً غیر قابل درمانه و کشنده ، یه موضوعی هم هست ما همیشه در تانک بیماری داریم و تانکی بدون عامل بیماری وجود نداره و هر وقت زور ماهی یا عامل بیماری بیشتر از اون یکی شد برنده بازی تغییر میکنه و ما باید با دادن غذاهای مختلف و مولتی ویتامین و عصاره سیر و از همه مهم تر وارد نکردن استرس قدرت تدافعی ماهیانمون رو نسبت به عامل بیماری بیشتر کنیم تا زورش همیشه از عامل بیماری بیشتر باشه
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)