سلام آقا محمد
همونطور که آقا علیرضا فرمودن مدیا ربطی به نیترات نداره مقدار نخودی شما هم کافیه اگه به نظرتون جاگیره جایگزینش میتونین بکنین اما اون چیزی که من دیدم کافیه از نظر من برا مدیا هزینه نکنین خاطرم نیست چقدر لایو راک داشتین اما هزینه ای که می خواین برا مدیا کنین به جاش لایو راک و بیشتر کنین آخرین بار یادمه نیتراتون به حدود 40 رسیده بود.
سلام دوستان من یه گورگانیا قرمز گرفتم وقتی چراغ خاموشه یرگ سفید باز میکنه این همون گورگانیا هست که برای جلو گیری از بیماری خوبه یا نه
با سلام.اقا کسی تو مشهد بری خرید فیتینگ میدونه باید کجا برم لطفا آدرس دقیق بدین؟ممنون قبلن اقای نوروزی گفتن ولی الان اون پستمو پیدا نمیکنم.ببخشید
با سلام
من در حال ساخت تانک هستم چند تا مشکل دارم که ممنون میشم راهنماییم کنید
من اندازه تانکم رو 120*45 و ارتفاع 73 گرفتم که تا 65 آبگیری میشه و اندازه سامپ 70*35*45 حالا چند تا سئوال
1- اندازه سوراخ اورفلو چقدر باید باشه؟ به نظرتون 4 سانتی متر کافیه؟ چون کسی اینجا از شماره ها سر در نمیاره لطفا به سانتیمتر بگید. احتمالا ریف نگه دارم.
2- در تقسیم خانه های سامپ مثلا خانه اول که باید از پایین باز باشه ،اندازه از پایین 1 سانتیمتر کافیه؟
3- لوله هارو چی بگیرم؟ پلی اتیلن؟ آخه هرچی گشتم واسه پلیکا شیر پیدا نکردم.
4- نور واسه این تانک چی باشه بهتره؟ اینجا متال 150 وات رو 150 تومن میگن و دو تا مهتابی رو 200
سلام.بهتر که عرض تانک و سامپ رو 5سانت بیشتر بکنید اینجوری بهتره.
برای اورفلو شما فتینگ 40 نیاز داری که باید 5نیم سانت سوراخ بشه .
خونه های سامپ رو فرد در نظر میگیری .یک سانت خیای کمه 5تا 8سانت باید باز باشه که شما 6سانت بگیر .
پلی اتیلن در شرایطی که مجبور باشن و چیز دیگه ای نباشه استفاده میکنن میتونی لوله های سبز که در لوله کشی اب اشامیدنی استفاده میشه هم استفاده بکنی .
شیر برای کجای سیستم میخواید که گیر نیاوردید؟
برای این حجم دوتا متال 150 وات 14000 کلوین با دوتا مهتابی اکتنیک نیاز دارید که اگه 120سانت باشه خیلی بهتر هستش .مهتابی 90 سانتی هم میتونید بگیرید .قاب های اماده هم با این سایز های که گفتم تو بازار هست
شیر برای لوله رفت آب به سامپ
باشه اون قسمتهارو 6 سانت باز میزارم
فتینگ 40 پیدا نمیکنم ولی فکر میکنم همون رابط پلی اتیلن باشه، یه لوله هست که روش پیچه و از هر دو طرف مهره میخوره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)