سلام دوستان
من قصد خرید یه طوطی دارم ولی نمیدونم چی باید بخرم
من یه چیزی میخوام که خیلی اروم باشه و خیلی اهلی باشه قشنگم باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
نظرتون در مورد عروس چیه ؟؟
سلام دوستان
من قصد خرید یه طوطی دارم ولی نمیدونم چی باید بخرم
من یه چیزی میخوام که خیلی اروم باشه و خیلی اهلی باشه قشنگم باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
نظرتون در مورد عروس چیه ؟؟
سلام دوست عزیز . به انجمن خوش اومدین .
برای اینکه بتونید بهترین رو داشته باشید . باید تمام برسی هارو بکنید تا پشیمون نشنید .
حالا سقف نهایی بودجه شما چقدر هست ؟
سلام دوست عزیز . به انجمن خوش اومدین .
برای اینکه بتونید بهترین رو داشته باشید . باید تمام برسی هارو بکنید تا پشیمون نشنید .
خودتون به چه پرنده ای علاقه دارید ؟
آیا وقت کافی برای نگهداری از طوطی هارو دارین ؟
آیا پرنده ای میخواهید که توانایی حرف زدن داشته باشه ؟
باتوجه به اینکه طوطی ها حساس هستن به روابط با دیگر حیوانات آیا میتونید تنها نگهداری کنید (بدون مرغ مینایی که دارید ) ؟
لطفا تاپیک های معرفی انواع طوطی سانان رو مطالعه کنید کاملا بعد رفتار هاشون و شخصیت هاشون رو ببینید و مقایسه کنید و متناسب با شرایط خودتون و پرنده ها و جواب سوال های بالا بهترین رو انتخاب کنید .
مرسی ممنونسلام دوست عزیز . به انجمن خوش اومدین .
خودتون به چه پرنده ای علاقه دارید ؟
آیا وقت کافی برای نگهداری از طوطی هارو دارین ؟
آیا پرنده ای میخواهید که توانایی حرف زدن داشته باشه ؟
باتوجه به اینکه طوطی ها حساس هستن به روابط با دیگر حیوانات آیا میتونید تنها نگهداری کنید (بدون مرغ مینایی که دارید ) ؟
لطفا تاپیک های معرفی انواع طوطی سانان رو مطالعه کنید کاملا بعد رفتار هاشون و شخصیت هاشون رو ببینید و مقایسه کنید و متناسب با شرایط خودتون و پرنده ها و جواب سوال های بالا بهترین رو انتخاب کنید .
من سقف بوجم 450 تا 500 تومنه
من به تمامیپرنده ها علاقه دارم
اینقدر جا دارم که مینا رو بفرستم بره یه جا دیگه یا اصلا بفروشمش پس این امکان هم دارم
اره اگه حرف بزنه خب چه بهتر
وقت هم من عاشق وقت گذروندن با حیوونا هستم
من یه حییونی میخوام که خیلی اهلی باشه الان مرغ مینام با این حال که کاملا اهلی ولی بعضی از مواقعه نوک میزنه سر این خوشم نمیاد و کامل بهش اعتماد ندارم
شما میتونید کاسکو بخرید خیلی طوطی باهوشی هست البته باز هم به شرایط و علاقه شما بستگی داره.
من نمیدونم چطوری توضیح بدم
ولی هی چیزی میخوام که از ادم جدا نشه خیلی انس بگیره با ادم![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.