دم آن ماهی که بیمار بود از دیشب تا حالا تمام شده تقریبا!
دم یکی دیگرشان هم همین طور شده ! فقط در عرض یک نصفه روز !
وقتی جدایشان کردم چه کار باید بکنم که جلوی بیماری شان گرفته شود؟
دم آن ماهی که بیمار بود از دیشب تا حالا تمام شده تقریبا!
دم یکی دیگرشان هم همین طور شده ! فقط در عرض یک نصفه روز !
وقتی جدایشان کردم چه کار باید بکنم که جلوی بیماری شان گرفته شود؟
سلام
دوست خوبم همانطور که دوستان اشاره کردند این اکواریوم و با این سایز مناسب نگهداری از کوی نیست یا به زبان ساده تر ماهی کوی اصلا ماهی آکواریومی محسوب نمیشود و باید در برکه های مصنوعی یا حوضچه ها نگهداری شود.
شما برای شروع کار نیاز به فیلتر و پمپ هوا دارین که هر دو اینها را میتوانید از فروشگاههای اکواریومی خریداری کنید. فیلتر اسفنجی هم برای شما کارایی نخواهد داشت. بعد از تهیه وسایل شما باید شرایط اب را برای نگهداری ماهیها اماده کنید. سیکل ازت باید طی شود یا از تسریع کننده ها استفاده کنید.
به شما پیشنهاد میکنم قبل از هر کاری مباحث مربوط به راه اندازی آکواریوم را در همین تالار خوب مطالعه کنید.
موفق باشید.
این مورد به خاطر میزان بالای آمونیاک و نیتریت موجود در اب اکواریوم شماست که در عکس هم به خوبی مشخصه.
ظاهرن شما آشنایی زیادی با داروها و نحوه استفاده انها ندارید. بهترین و ساده ترین کار اینه که 80 درصد اب را سیفون کنید و اب بدون کلر اضافه کنید و به میزان یک گرم در لیتر نمک بدون ید اضافه کنید. ( هر قاشق غذا خوری سر صاف 15 گرم ) .
ویرایش توسط Romans : 24th October 2013 در ساعت 12:08 PM
دمش دیگر درست نمیشود؟
این طبیعی است که ماهی برود ته ظرف و حرکت نکند زیاد؟
غذا هم نمیخورد!
به خاطر آلودگی آب است؟
(میبخشید زیاد سوال میکنم)
هیکدوم از موارد شما رو قابل مشاهده نیستند ولی در کل از روی شکل فیلتر نمی شه تشخیص داد کدوم بهتر و کدوم بدتره شما ابتدا اقدام به ساخت تانک جدید کنید بعد از این قضیه اقدام به تهیه لوازم لازم جهت تانک جدید کنید با توجه به ابعادی که دادین باید اقدام به تهیه فیلتری کنید که برای تانک شما متناسب باشه تانک مد نظر شما حجم بالغ بر 350 لیتر خواهد داشت پس با توجه به این مقدار شما می تونید از فیلتر اینتر نال و اکسترنال و یا فیلتر سطلی استفاده کنید که بسته به هزینه که شما می کنید داره فقط باید دقت داشته باشید که فیلتر جوابگوی این مقدار اب باشه که تمامی فیلترها مقدار ابی که می تونند تصفیه کنند رو روی جعبه قید کردن
پس اگر قصد تهیه تانک بزرگتر دارید ابتدا اقدام به ساخت اون کنید وسپس برای تهیه اقلام مورد نیاز متناسب با تانک جدید اقدام کنید با بعدا با مشکل اینچنینی مواجه نشید
این نکته رو هم توجه داشته باشید قبل از اضافه کردن هر ماهی به تانک جدید شماباید موارد ازقبیل سیکل ازت و نوع تصفیه و تعداد ماهیمتناسب با تانک و خیلی مسائل دیگه رو مطالعه کنید که همه این موارد در این سایت به صورت کامل توسط دوستان گرداوری شده و شما با استفاده از اون می تونید تانکی داشته باشید که همیشه از داشتنش نهایت لذت رو ببرید هیچوقت با عجله کاری رو انجام ندید به حرف همه کسی هم توجه نکنید
هر گونه مشکل در مورد ماهی و تانک همداشتین در محل مربوطه مطرح کنید تا دوستان راهنمایتون کنند
موفق باشید
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)