سلام
تانکتون بسیار زیباس
خیلی لذت بردم از دیدن عکساش
واقعا خسته نباشید
موفق باشید و پیروز
سلام
تانکتون بسیار زیباس
خیلی لذت بردم از دیدن عکساش
واقعا خسته نباشید
موفق باشید و پیروز
محححححشششرهه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
ممنووووووووووون مسیح جان، بابا تو که خودت استادی![]()
![]()
ممنون که سر زدی و نظر دادی
ممنون آقا سعید لطف داری شما، خوشحالم که پسند شد
ممنون که نظر میدین
ممنون آقا، خیلی خوشحالم که شما نظرتون مثبته
خیلی متشکر که نظر دادین
ممنووووووووووون دوست عزیز![]()
خیلی عالیهچقدر زیباست آکواریومتون
خسته نباشید واقعا . آدم وقتی به آکواریوم شما نگاه میکنه دلش شاد میشه . مرسی
کلا آکواریوم های گیاهی خیلی زیبا هستن ، حیفه که کاربرا عکس نمیذارن از آکواریومشون
سلام خیلی عالی شده تبریک میگم اکواریوم شلوغ هم زیبایی خاص خودش رو داره![]()
ممنوووووووون از لطفتونخوشحالم که شـــــــــاد شدین
![]()
![]()
خیلی ممنون که نظر دادین و سر زدین
منم با شما موافقم، باور کنین اینکه هرکسی از عکسایه آکواریمش یه آرشیو داشته باشه خیلی خیلی واسه خودش مفیده
و البته اگه اونارو شر کنن که دیگه خیلی خوبه، ولی دوستان کم لطفی می کنن
خیییییییییییییلی ممنون که نظر می دین و خیییییییییییلی خوشحالم که پسندیدین![]()
میدونم که برای کاربران دیگه چندین بار توضیح دادین!
ولی میشه یه بار دیگه هم برای من از شرایط نگه داری مثل نور و بستر و کود جامد و مایع و سیفون و .... رو توضیح بدید؟؟ ممنون
سلام
اول اینکه بابت تانکتون متاسفم ولی این فروم بهترین مکان برای جلوگیری از نابودی تانکتونه، با عکس گذاشتن و سوال کردن و رفع اشکال کردن. من خودم به شخصه واسه تقدیر و تشکر کسی عکس نمی ذارم( البته که
کامنت های دوستان خیلی دلگرم کننده و روحیه بخشه) ولی بیشتر بابت رفع اشکال و نظر گرفتن و تکمیل آرشیو عکس و پروفایلم هس که عکس می ذارم...
دیگه اینکه ،همینطور که قبلا گفتم آرشیو داشتن از تصاویر تانکتون هم کمک خیلی بزرگی به کشف و رفع اشکلات و مشکلات تانکتون می کنه
و حتی بعدا هم می تونین ازش درس های زیادی بگیرین( به نظرم اگه تانکتون اوضاعش خوب نیس اولین کاری که می کنین اینه که عکسشو بذارین)
شرایط آکواریومم :
1. نور : سه عدد ایستا سفید T8 1000 کلوین شصت سانت، یک عدد آرکادیا صورتی T8 شصت سانت، یک عدد زیر کابینتی نود سانت سفید هالی استار، یک عدد زیر کابینتی قرمز هالی استار شصت که هردو T5 هستند
2. بستر: ترکیبی از مقدار کمی زیر بستر تترا، بستر آزو و نتلی و کمی هم مانادو
3. co2 : بالایی تزریق می کنم ولی نمی دونم دقیقا چقدر چون حباب شمارم خرابه البته ماهی هم زیاد دارم ولی اگه گیاهاتون فتوسنتز کنن اصلا مشکلی برای ماهیاتون پیدا نمی شه، تا حالا هم رگلاتور نتونستم بخرم
4. سیفون: تقریباً هر پنج شیش روز یه بار(سعی می کنم خیلی دیر نشه) 20% سیفون می کنم، نکته اینکه سیفون خیلی مهمه به نظر من و من به راحتی می تونم شادابی گیاها رو بعد از سیفون ببینم (البته خدایی
همیشه موقع سیفون کردن به علت مصرف آب عذاب وجدان زیادی می گیرم!!!!!)
5. دما هم بین 26-27 متغیره
6. کود: درمورد کود هم باید بگم که راسش تقریباً چهار ماهی هس که از کودهای مخصوص آکواریوم گیاهی خیلی خیلی خیلی کم استفاده می کنم اندازه یکی دو قطره بعد از هر سیفون، و به جاش از یه مدل هیومیک اسید
که دو سه هفته اس گرفتم و قبلش از یه کود پتاس بالا که برای بنفشه آفریقایی هام استفاده می کردم، دارم استفاده می کنم که هردوشون جامد هستن و مقداری که از هر کدوم استفاده می کنم اندازه یه نوک
قاشقه که بعد از هر سیفون کود دهی می کنم!!!
نکته آخر اینکه گیاه های من گیاه های نازک نارنجی نیستن و جزو گیاه های با دوام به حساب میان، البته شرایطشون خیلی خوب به نظر می رسه و مشکل یه مدل جلبک هم تو تانکم دارم...
البته نقش جلبک خوار سیامی تو برطرف کردن جلبک فراموش نشه،
دیگه نکته ای به ذهنم نمی رسه، اگه خواسین بپرسین تا جواب بدم....![]()
![]()
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)